Реклама

😯 Ветеранів будуть реабілітовувати за допомогою кіберспорту — підписано угоду

Очікується, що в Україні проводитимуть різноманітні кіберзмагання серед ветеранів та допомагатимуть з їх психологічною реабілітацією.
Čytaty latynkoju
😯 Ветеранів будуть реабілітовувати за допомогою кіберспорту — підписано угоду
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😯 Ветеранів будуть реабілітовувати за допомогою кіберспорту — підписано угоду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що в Україні проводитимуть різноманітні кіберзмагання серед ветеранів та допомагатимуть з їх психологічною реабілітацією.

Співпраця UPEA та Мінветеранів

Сьогодні, 10 листопада, Міністерство у справах ветеранів України та Українська Професійна Кіберспортивна Асоціація підписали меморандум про реабілітацію та соціалізацію ветеранів війни через кіберспорт.

Згідно з меморандумом планують:

  • Проведення освітніх соціальних програм у сфері кіберспорту серед ветеранської спільноти;
  • Організація та проведення різноманітних кіберзмагань серед ветеранів;

Як зазначив голова правління UPEA Олександр Кохановський, наразі вже розпочався пілотний проєкт з командою ветеранів, який хочуть масштабувати по всій Україні.

Також ми плануємо відкривати кіберспортивні академії, в яких військовослужбовці та учасники бойових дій зможуть навчатися безкоштовно. Це реальний шанс пройти професійну переорієнтацію та стати тренером або менеджером кіберспортивної команди. Надалі плануємо випускати фахівців у сфері маркетингу, медіа, дизайну.

Олександр Кохановський, Голова правління UPEA

За словами члена правління UPEA Олега Рибалки проєкт назвали «Відповідальність Ліга». Це всеукраїнський проєкт, який розрахований на створення кіберспортивних хабів у великих і малих містах України. Також планують створити сервісну платформу для соціальної та психологічної реабілітації ветеранів.

В рамках проекту ми будемо створювати можливості для навчання ветеранів кіберспорту. Для участі ветеранів у змагальному процесі. Ми будемо займатися питанням професійної орієнтації ветеранів, підвищенням їх вартості на ринку праці України з подальшим працевлаштуванням.

Олег Рибалка, Член правління UPEA
Читайте також: 👾 Конференція UPEA: яке майбутнє очікує кіберспорт в Україні

Більше про співпрацю

Раніше Мінветеранів та UPEA створили першу ветеранську команду з дисципліни CS:GO у Києві.

Команда з восьми ветеранів, яка увійшла до соціального проєкту «Відповідальність Ліга», вже почала тренуватися два рази на тиждень під керівництвом тренера та керівника наукової групи UPEA.

Детально ознайомитись з проєктом можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...