Реклама

🤝 Hyundai планує придбати компанію Boston Dynamics за $1 млрд

Щоправда, компанії офіційно ще не підтвердили угоду.
Čytaty latynkoju
🤝 Hyundai планує придбати компанію Boston Dynamics за $1 млрд
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤝 Hyundai планує придбати компанію Boston Dynamics за $1 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, компанії офіційно ще не підтвердили угоду.

Hyundai купляє Boston Dynamics

SoftBank Group, компанія що володіє Boston Dynamics, наразі веде перемовини з південнокорейським автоконцерном Hyundai про продаж компанії. За джерелами Bloomberg остаточна сума угоди може становити $1 мільярд.

Втім, представники SoftBank, Hyundai та Boston Dynamics не стали коментувати інформацію про можливий продаж компанії автовиробнику. У Hyindai лише зазначили, що «постійно шукають різні можливості для інвестицій і партнерства».

Про Boston Dynamics

Історія Boston Dynamics розпочинається з 1992 року — тоді заснували стартап на базі команди розробників з Массачусетського технологічного інституту. У 2013 році компанія придбав Google, який через чотири роки перепродав Boston Dynamics японському концерну SoftBank Group — за чотири роки в Google капіталізація компанії суттєво збільшилась.

Здебільшого Boston Dynamic працює як дослідницька організація, що розробляє лише нові технології. Тому, цілком імовірно, що за допомогою Hyundai компанія зможе значно збільшити обсяги свого виробництва й навіть розвинути комерційний напрям.

Читайте також: 🤖 LEGO випустила конструктор, що дозволить зібрати справжнього робота

Раніше Boston Dynamics розпочали продажі свого робота Spot? Boston Dynamics розпочали продажі свого робота Spot.

Spot від Boston Dynamics

Компанія Boston Dynamics відкрила продаж свого робота Spot — роздрібна ціна за якого складає $74,5 тисячі. Раніше компанії могли лише орендувати пристрої, а відтепер можна придбати свого власного робота.

В Boston Dynamics кажуть, що за цю вартість покупці отримають найдосконалішого мобільного робота у світі, який може переміщатися по будь-якій місцевості, де можуть ходити люди.

Spot Explorer призначений для розробників, які прагнуть вивчити, як гнучкі мобільні роботи можуть бути адаптовані для задач, починаючи від промислових робіт до розваг. Spot готовий до роботи, просто з коробки.

Описання Spot від Boston Dynamics

Продаж робота став можливим після того, як інженери компанії випустили оновлення програмного забезпечення Spot 2.0, в якому представлені розширені функції автономності та навігації.

Однією з них стало віддалене керування — демонстраційну версію цієї опції потенційні покупці зможуть випробувати на віддаленому тест-драйві робота.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...