Реклама

🤑 Uber запускає передплату на Uber Shuttle зі знижками до 70%

З новою пропозицією на підписку, користувачі Shuttle можуть купувати пакети на 4, 10, 20 або 30 поїздок зі знижкою до 70%. Uber також запускає оновлений дизайн застосунку.
Čytaty latynkoju
🤑 Uber запускає передплату на Uber Shuttle зі знижками до 70%
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤑 Uber запускає передплату на Uber Shuttle зі знижками до 70%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З новою пропозицією на підписку, користувачі Shuttle можуть купувати пакети на 4, 10, 20 або 30 поїздок зі знижкою до 70%. Uber також запускає оновлений дизайн застосунку.

Підписка на Uber Shuttle

Uber запускає пакети-підписки Shuttle — нову послугу для постійних користувачів сервісу Shuttle в Києві.Передплата має чотири пакети на 4, 10, 20 чи 30 поїздок зі знижкою до 70% у порівнянні зі звичайною ціною поїздки.

Використовуючи ці пакети, постійні пасажири можуть зекономити гроші та час, а також зручніше відслідковувати використання поїздок. Пакети діють тільки для поїздок в Uber Shuttle та можуть бути використані в радіусі 2 км від місця посадки та висадки, обраних пасажирами під час покупки.

Пакет підписки можна оплатити картою чи готівкою, а кількість поїздок, що залишилася можна легко перевірити у застосунку.

Як це працює:

  • Відкрийте застосунок Uber або застосунок Uber Shuttle й оберіть бажане місце посадки та висадки.
  • Виберіть Uber Shuttle і натисніть «Забронювати місце».
  • Вам буде запропоновано підтвердити бронювання або переглянути доступні пакети.
  • Натисніть кнопку «Переглянути пакети», щоб дізнатися більше про доступні пакети зі знижками

Підвищені заходи безпеки в Uber Shuttle

Всі водії та пасажири повинні використовувати захисні маски під час поїздок на Shuttle. Наразі максимальна місткість кожного транспортного засобу обмежена, і компанія рекомендує користувачам не сідати поруч з іншими пасажирами. Всі мікроавтобуси дезінфікуються всередині антисептичними засобами після кожної зміни.

Оновлення застосунку

Також Uber представив оновлений дизайн застосунку, що дозволить зробити досвід користувачів ще більш інтуїтивно зрозумілим і зручним як для початківців, так і для постійних клієнтів. Завдяки оновленому дизайну, користувачі-початківці зможуть дуже легко знайти Shuttle в застосунку і швидко розібратися в сервісі. А постійні користувачі Shuttle зможуть використовувати послугу ще швидше, бронюючи поїздки для найбільш частих маршрутів у два тапи, а також інші корисні функції.

Ми прагнемо розширити доступ до платформи Uber і пропонуємо нашим українським користувачам доступні, безпечні й надійні послуги, які можуть допомогти містам розв'язувати такі проблеми, як перевантаженість доріг і забруднення навколишнього середовища. Україна є важливим ринком для Uber і ми продовжимо створювати продукти, що відповідають потребам користувачів.

Георгій Соколянський, Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...