Реклама

📺 Netflix планує створити свій канал з серіалами та шоу

Наразі вже запустили тестовий режим.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📺 Netflix планує створити свій канал з серіалами та шоу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📺 Netflix планує створити свій канал з серіалами та шоу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже запустили тестовий режим.

Канал Netflix

Стрімінговий сервіс планує запустити свій власний канал, на якому цілодобово транслюватимуть серіали та шоу Netflix. Очікується, що це допоможе розв’язати проблему постійного пошуку контенту для користувачів.

Багато з передплатників сервісу зазначають, що через велику кількість контенту вони часом й не знають, що саме обрати, навіть алгоритми Netflix не допомагають у цьому випадку — користувачам потрібен ресурс, де весь контент формуватиметься самостійно.

Читайте також: 🍆 Netflix оголосив про початок зйомок нового сезону серіалу Sex Education — що відомо

Наразі вже запустили тестовий режим каналу Netflix Direct для передплатників у Франції — кількість користувачів сервісу в країні досягає дев’яти мільйонів, втім телеканали й досі залишаються популярними.

Також Netflix Direct покликаний звернути увагу користувачів до деяких шоу та серіалів, що з тієї чи іншої причини не мають великого попиту, однак мають великий потенціал для цього.

Програми для каналу обиратиме алгоритм на базі останніх трендів серед глядачів та популярних рекомендацій. Наразі ще невідомо, чи з’явиться Netflix Direct в інших країнах, однак в компанії обіцяли вже скоро поділитись з результатами першого тесту у Франції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...