Реклама

🧐 Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0

Для остаточного запуску ETH 2.0 необхідна участь власників ETH у депозитному смартконтракті від розробників. Очікується, що перший етап розпочнеться, вже цього року.  
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧐 Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🧐 Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для остаточного запуску ETH 2.0 необхідна участь власників ETH у депозитному смартконтракті від розробників. Очікується, що перший етап розпочнеться, вже цього року.  

Запуск ETH 2.0

Після місяців тестування різних мереж розробники оголосили дату переходу блокчейну Ethereum на алгоритм PoS. Нещодавно вже повідомили про старт депозитного смартконтракту, який дозволить зробити запуск ETH 2.0 вже цього року.

Згідно з умовами депозитного контракту, кожен власник ETH, який бажає взяти участь у стейкінгу, може стати валідатором нового блокчейну. Для цього необхідно заблокувати 32 ETH, відправивши їх за адресою, відкритою для прийому депозитів.

Для запуску нульової фази Beacon Chain проєкту потрібно зібрати 16 384 валідаторів — це 524 288 токенів ETH, що складає приблизно $210 мільйонів. Лише за перші пів години користувачі заблокували в ETH 2.0 коштів на суму близько $ 1 000 000. Згідно з даними Ethereum 2.0 Launchpad, за перші 12 годин на контракт було переведено понад 14 000 ETH.

Читайте також: 🔒 Розробники оголосили про вихід біткоїн-гаманця Wasabi 2.0 — що нового

Очікується, що остаточна сума, необхідна для аби зробити запуск ETH 2.0, буде зібрана вже до 1 грудня цього року.

Втім, розробники обговорюють, що необхідну кількість коштів має бути зібрано не пізніше ніж за тиждень до цієї дати — якщо це не зробити вчасно, то запуск Beacon Chain знову відкладуть.

Ця новина також вплинула на курс ETH. Вчора ціна перевищила позначку $400 й зростає надалі.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...