Реклама

🚀 Na chasi запускає розділ про криптовалюту — Na chasi Crypto

Окрім того, ми оголошуємо конкурс разом з нашим партнером — найбільшою у світі криптовалютною біржею Binance.
Čytaty latynkoju
🚀 Na chasi запускає розділ про криптовалюту — Na chasi Crypto
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🚀 Na chasi запускає розділ про криптовалюту — Na chasi Crypto
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім того, ми оголошуємо конкурс разом з нашим партнером — найбільшою у світі криптовалютною біржею Binance.

Крипта — на часі!

Курс біткоїна оновлює річний максимум, все більше держав включно з Україною працюють над включенням крипти у правове поле, і загалом у галузі відбувається стільки всього цікавого, що ми вирішили — час настав.

Ми запускаємо Na chasi Crypto та оголошуємо конкурс і бонуси на $1000!

Ми горді, що нашим генеральним партнером в цьому проєкті виступає найбільша у світі криптовалютна біржа Binance, хоча це вже далеко не тільки біржа, а ціла екосистема. Деталі про це будемо розкривати поступово в наших учбових матеріалах.

На /crypto/ вже зараз ви знайдете найголовніші новини криптоіндустрії, курси криптовалют та можливість швидко їх придбати.

Вже незабаром там з’явиться Академія, де ми публікуватимемо корисні навчальні статті на тему крипти: для новачків, досвідчених криптанів та професіоналів індустрії.

Також горді, що нашим генеральним партнером в цьому проєкті виступає найбільша у світі криптовалютна біржа Binance, хоча це вже далеко не тільки біржа, а ціла екосистема, але деталі будемо розкривати поступово в наших учбових матеріалах!

Наші соцмедіа:

АКЦІЯ

За підтримки Binance, оголошуємо акцію!

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

А також не забудьте підписатися на соцмережі наших партнерів Binance, там теж багато цікавого крипто-контенту, а не тільки новини біржі:

? To the moon!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...