Реклама

📦 Meest запустили доставку поштоматами лишень за 5 годин у будь-яку точку Києва

До 1 грудня 2020 року послуга — безкоштовна.
Čytaty latynkoju
📦 Meest запустили доставку поштоматами лишень за 5 годин у будь-яку точку Києва
  1. Головна
  2. Новини
  3. 📦 Meest запустили доставку поштоматами лишень за 5 годин у будь-яку точку Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До 1 грудня 2020 року послуга — безкоштовна.

Доставка поштоматами від Meest

Поштово-логістична група компаній Meest запускає послугу доставки Києвом через поштомати протягом лише п’яти годин. Формат буде зручним для передачі документів, посилок електронної комерції та решти товарів, які треба надіслати терміново.

Щоб оформити швидку доставку за п’ять годин, треба вкласти посилку в поштомат до 11:00. Водночас сам процес надсилання не змінюється. Користувачу, як і зазвичай, треба створити відправлення у мобільному застосунку, оплатити (якщо платником є відправник), відсканувати QR-код на терміналі, ввести код від SMS і вкласти посилку в поштомат. Обмеження щодо ваги посилки також стандартні — до 10 кг.

До 1 грудня послуга буде безкоштовною. Як зазначив президент Meest Ростислав Кісіль, компанія має найбільшу мережу поштоматів, як в Києві, так і в усій Україні.

Вони розташовані в бізнес-центрах, спортзалах, магазинах, на заправках, тому надсилати та отримувати необхідні речі саме таким чином дуже зручно — а тепер це можна робити ще й за лічені години. До того ж формат відправки посилок через поштомат допомагає уникнути фізичних контактів, а під час пандемії це вкрай важливо.

Ростислав Кісіль, Президент Meest

Читайте також: 📦 Досвід доставки на онлайн-ринках: Україна vs решта світу. Колонка засновника Meest Ростислава Кісіля

Наразі доставити посилку за 5 годин можна через усі поштомати Києва, в столиці їх налічується понад 500 пристроїв. Подивитися адресу найближчого поштомату можна на спеціальній сторінці.

Крім того, доступна доставка через поштомати за 24 години з Києва до обласних центрів. Щоб скористатися нею, треба вкласти посилку у поштомат до 15:00. Вартість відправлення стандартне — 29 грн, обмеження по вазі також залишаються незмінними.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...