Реклама

Горизонтальні жалюзі для балкона

Ви можете вибирати між дерев'яними і алюмінієвими жалюзі. Дізнайтеся, чим вони відрізняються і які варто вибрати для будинку.
Čytaty latynkoju
Горизонтальні жалюзі для балкона
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Горизонтальні жалюзі для балкона
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ви можете вибирати між дерев'яними і алюмінієвими жалюзі. Дізнайтеся, чим вони відрізняються і які варто вибрати для будинку.

Жалюзі — популярний і функціональний різновид віконних штор, які використовують на балконі. Завдяки можливості підйому ламелей і встановлення їх в обраному положенні вони дозволяють регулювати доступ світла в діапазоні від 0 до 100%. Виготовлені з міцних матеріалів, вони стійкі до деформації і їх легко тримати у чистоті. Ви можете вибирати між дерев’яними і алюмінієвими жалюзі. Дізнайтеся, чим вони відрізняються і які варто вибрати для будинку.

Типові дерев’яні або алюмінієві жалюзі представляють собою багатоелементні штори, що складаються з ряду горизонтальних ламелей. Це вузькі і тонкі смужки матеріалу, часто зі злегка заокругленим профілем. Рейки зі спеціальними отворами з’єднуються струнною системою, що дозволяє змінювати положення планок. Механізм їх дії дуже простий. Залежно від конструкції, один натяг струни або поворот спеціальної ручки змушує ламелі обертатися уздовж своєї осі. Встановлення вертикального положення призводить до того, що окремі планки перекриваються, створюючи компактну непрозору структуру. Установка ламелей в горизонтальне положення рівносильна практично повному відкриттю вікна.

У більшості систем управління ролетами також передбачена можливість підйому всіх ламелей. Це рішення зручно, наприклад, там, де потрібно мити вікна. Віконні жалюзі для балкона, сконструйовані таким чином, що мають перевагу перед ролетами в тому, що їх можна використовувати цілодобово, захищаючи від сонячного світла і забезпечуючи нічне затемнення або інтимність після настання темряви. Завдяки додатковим щільним віконним штор можна заощадити на опаленні, зберігши при цьому тепловий комфорт у будинку.

Алюмінієві жалюзі

Алюміній — це міцний матеріал, який завдяки зміні технології виготовлення все частіше використовується для виробництва різних предметів побуту. Його перевага — практично повна стійкість до корозії, що ідеально підходить для установки на вікна балкона. Матеріал також легкий, тому ламелі не навантажують віконну раму і вся конструкція не вимагає спеціальної системи кріплення. Алюмінієві жалюзі добре виглядають як зовні, так і всередині.

Ви можете вибирати між нейтральними сірими моделями з природним відтінком металу і білими з порошковим покриттям. Деякі виробники також пропонують алюмінієві жалюзі інших кольорів. Таке рішення дозволяє поєднувати їхній колір з фасадом або іншими елементами навколишнього середовища. На відміну від дерев’яних моделей, алюмінієві ламелі гнучкі, тому їх можна відкривати у разі потреби. До численних переваг також належать:

  1. Багато доступних варіантів ширини ламелей.
  2. Можливість фарбування в будь-який колір з палітри.
  3. Покриття шаром, що відображає сонячні промені.
  4. Висока стійкість до факторів навколишнього середовища і УФ-випромінювання.
  5. Повна стійкість до перепадів температури вологи.

Додатковою перевагою алюмінієвих жалюзі є їхня ціна. За рахунок вартості самого матеріалу вони набагато дешевше своїх дерев’яних аналогів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...