Реклама

🤩 Мобільна гра Genshin Impact заробила $245 млн через місяць після релізу

Однак, навіть ця гра не змогла повторити рекорд Pokemon GO.
Čytaty latynkoju
🤩 Мобільна гра Genshin Impact заробила $245 млн через місяць після релізу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤩 Мобільна гра Genshin Impact заробила $245 млн через місяць після релізу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак, навіть ця гра не змогла повторити рекорд Pokemon GO.

Успіх Genshin Impact

Згідно з даними аналітичної компанії SensorTower, реліз мобільної гри Genshin Impact є одним з найкращих за популярністю у світі.

Лишень за перший тиждень з запуску гри прибуток склав $60 мільйонів — далі навіть більше. За розмірами прибутку з 38 вересня по 27 жовтня Genshin Impact посіла перше місце — це навіть більше аніж у Honor of Kings, PUBG Mobile і Pokemon GO. Одна тільки версія для iOS принесла розробникам $144 мільйони, а Android — $101 мільйона.

Найбільшим попитом гра користується у Китаї, де гру й зробили. Там на гру витратили $82 мільйони. На другому місці за витратами можна побачити Японію ($59 мільйонів), а на третьому США ($45 мільйонів).

Арт гри

Що це за гра

Genshin Impact — це гра у жанрі Action/RPG з відкритим світом. Сюжет гри відбувається у казковому світі, де кожен гравець може розвивати свою власну історію — виконувати квести, досліджувати світ та багато чого іншого.

Читайте також: 😯 Netflix знімає серіал за грою Assassin’s Creed (оновлюється)

Гра є абсолютно безкоштовною та доступна для ПК, PS4, iOS і Android, а пізніше очікується реліз на Nintendo Switch.

Основна монетизація гри полягає в «гача-режимі». «Гача» — це похідний термін від японських капсульних машин, де можна отримати невеличкий пакунок з будь-якою річчю, ви не знаєте, що саме ви отримаєте.

Так само й відбувається у Genshin Impact — гравці можуть отримати одного з чисельних персонажів з цієї «лотереї». Втім, навіть й без цього можна повноцінно грати. На початку кожен користувач отримує перелік базових персонажів, яких цілком достатньо для повноцінної гри.

Загалом гра отримала багато позитивних відгуків — на Game Informer її оцінили в 9,25 з 10 балів.

Втім, навіть такий вдалий старт не побив рекорд Pokemon GO, яка зібрала майже 283 мільйони доларів під час свого релізу. А детальніше про історію гри Pokemon GO?? Історія Pokemon GO: як змусити інтровертів вийти на вулицю та почати спілкуватись ви можете ознайомитись у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...