Реклама

🧾 Checkbox: запустили електронний РРО сервіс для бізнесу — перший місяць безкоштовно

Платформа дозволить бізнесу відмовитись від дорогих та неефективних касових апаратів та проводити розрахункові операції за допомогою спеціального застосунку.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧾 Checkbox: запустили електронний РРО сервіс для бізнесу — перший місяць безкоштовно
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🧾 Checkbox: запустили електронний РРО сервіс для бізнесу — перший місяць безкоштовно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Платформа дозволить бізнесу відмовитись від дорогих та неефективних касових апаратів та проводити розрахункові операції за допомогою спеціального застосунку.

РРО сервіс Checkbox

Checkbox — електронний реєстратор розрахункових операцій (РРО) або просто онлайн-каса для бізнесу.

Згідно із законодавством, підприємці зобов’язані використовувати касові апарати для контролю потоку фінансів. Розробляла програму команда Андрія Суханова та Дмитро Дубілет, який підкреслив, що цей проєкт не має нічого спільного з monobank.

Однак ці апарати є неефективними та застарілими, а на їх підтримку потрібно виділяти багато грошей. З новою програмою можна буде позбутись усіх додаткових пристроїв та проводити облік операцій за допомогою спеціального застосунку.

За словами Дубілета, вже завершився період бета-тестування програми й тепер вона доступна для всіх користувачів. Також він зазначив, що за два місяці на попереднє тестування зареєструвалося близько 1 000 компаній, серед яких були Інтертоп, Фокстрот, Суші-Майстер та інші.

Якщо чесно, я думав, що бета пройде швидше і простіше. Але за ці два місяці нам довелося повністю переосмислити наші інтерфейси і весь продукт. Все стало дуже просто і зрозуміло. А якщо все-таки щось буде незрозуміло, у нас є класна служба підтримки в чаті і за телефоном.

Дмитро Дубілет

Також додали безкоштовний тестовий період — один місяць. Окрім того, зробили інтеграційні модулі для CRM-систем, систем обліку, систем для ресторанів та конструкторів сайтів.

Читайте також: 🛵 Glovo в Україні виповнилось 2 роки — як розвивався сервіс

Для кого корисний Checkbox

Нова програма буде доступна одразу для трьох видів бізнесу:

  • Малого бізнесу — підприємцям, які не мають великого потоку продажів. Вони зможуть користуватись веб-сторінкою, чат-ботом чи мобільним застосунком, друкувати чеки або відправляти їх клієнтам на електронну пошту.
  • Інтернет-магазинів. Вони отримають спеціалізоване АПІ, що можна інтегрувати в сторінку магазину. За допомогою Checkbox можна буде відправляти клієнту чек на пошту автоматично, після оплати товару, а не після його отримання.
  • Середньому та великому бізнесу. Вони також отримають інструмент для інтеграції в уже готову систему, що дозволить замінити касові апарати.

Які ціни

Програма працює за підпискою:

  • Малий бізнес: одна каса — 149₴ на місяць
  • Інтернет-магазини: до 100 чеків на місяць — 0,49₴/чек; до 1 000 чеків на місяць — 0,29₴/чек; більше ніж 1 000 чеків на місяць — 0,19₴/чек
  • Середній та великий бізнес: одна каса — 149₴ на місяць, також є знижка при великій кількості кас

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...