Реклама

😯 Netflix знімає серіал за грою Assassin’s Creed (оновлюється)

Вже вийшов перший тизер майбутнього серіалу.
Čytaty latynkoju
😯 Netflix знімає серіал за грою Assassin’s Creed (оновлюється)
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😯 Netflix знімає серіал за грою Assassin’s Creed (оновлюється)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже вийшов перший тизер майбутнього серіалу.

Netflix та Assassin’s Creed

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував у своєму офіційному акаунті в Twitter про зйомки майбутнього серіалу за грою Assassin’s Creed. Наразі ще точно невідомо, коли саме вийде серіал та які актори у ньому будуть.

Також невідомо, яка саме гра стане основою для серіалу, чи це буде окремий сюжет, що відбувається у всесвіті відеогри.

Наразі вже відомі продюсери серіалу — Джейсон Олтман та Даніель Крейнік з Ubisoft. Вони вже раніше займались серіалом Mythic Quest (укр. «Міфічний квест») для стрімінгового сервісу Apple TV+. Загалом серіал отримав багато позитивних відгуків і його майже одразу подовжили на другий сезон. На сервісі IMDb шоу отримало оцінку 7,6/10 балів на базі 7 162 відгуків.

Кіноадаптація гри

Раніше, у 2016 році, вийшов повнометражний фільм за грою Assassin’s Creed. Головну роль виконав Майкл Фассбендер. Щоправда, стрічка отримала негативну оцінку, лише на сервісі Metacritic фільм оцінили в 36 балів зі 100.

Читайте також: 🪓 «Як вікінг»: Reebok презентували колекцію одягу присвячену Assassin’s Creed Valhalla

Вже скоро вийде нова частина гри Assassin’s Creed, події якої відбуватимуться у холодній та суворій Скандинавії в часи вікінгів та Британії — Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla

У квітні компанія Ubisoft представила перший тизер нової частини Assassin’s Creed Valhalla⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри. Гра присвячена скандинавській міфології та нордичній тематиці, а сюжет базується на історії асасина та за сумісництвом вікінга, котрий веде свою війну проти королівств тогочасної Британії.

Раніше компанія зробила анонс першого офіційного арту гри. Його намалював у 8-годинній прямій трансляції відомий ілюстратор BossLogicВідео створення арту доступно у записі.

Очікувати на вихід нової гри можна 10 листопада та 19 листопада для PlayStation 5. Ціна за Assassin’s Creed Valhalla стартуватиме від $59,99. Сама гра буде доступна на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Series S, Google Stadia та ПК ексклюзивно в Epic Games Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...