Реклама

😎 Travis Scott став креативним партнером Playstation

Очікується, що вже скоро оголосять про нові проєкти в рамках співпраці.
Čytaty latynkoju
😎 Travis Scott став креативним партнером Playstation
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😎 Travis Scott став креативним партнером Playstation
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що вже скоро оголосять про нові проєкти в рамках співпраці.

Travis Scott та Playstation

Як передає PlayStation у своєму блозі, Travis Scott став стратегічним партнером компанії. Зазначається, що репер є великим поціновувачем консолі й вже незабаром можна очікувати на спільні проєкти бренда Cactus Jack та PlayStation.

Цілком імовірно, що це буде декілька нових ігор. Наразі ще немає деталей співпраці, однак репер вже повідомив, що є готові релізи.

Я з нетерпінням чекаю можливості показати все, над чим Cactus Jack працював з Sony і командою PlayStation. Мені не терпиться побачити реакцію шанувальників і членів сім'ї PlayStation і якомога швидше запустити кілька ігор з вами.

Travis Scott, Репер

Також на відео можна побачити декілька співробітників компанії Sony у кросівках Nike Dunk Low. Головна особливість взуття в тому, що логотип Nike повернуто в інший бік. Також на них є фірмове зображення Playstation. Є шанс того, що вже у найближчому майбутньому з’явиться колаборація брендів і можна буде придбати такі кросівки.

Читайте також: 🎧 Тіна Кароль та Snoop Dogg випустили пісню Blow Your Mind — слухайте

Снуп Догг та Xbox

Інший відомий репер, Снуп Догг, нещодавно опублікував відео в Instagram з холодильником у вигляді консолі Xbox Series X. У холодильнику можна побачити декілька пляшок з алкогольними напоями та багато золотих ланцюгів з логотипом Xbox.

Ми писали? Репер Travis Scott та McDonald’s оголосили про спільну колаборацію — новий бургер, як Репер Travis Scott та McDonald’s оголосили про спільну колаборацію.

Travis Scott та McDonald’s

McDonald’s та репер оголосили про співпрацю, в ході якої вийде авторське меню репера. Очікується, що меню складатиметься з авторського бургера, картоплі фрі, соусу барбекю та Sprite.

Згідно з чутками планують випустити лінію одягу — фірмові футболки, штани, куртку, шапку, парасольку та інші речі з логотипом Cactus Jack та McDonald’s.

Це буде перша співпраця компанії зі знаменитістю за останні 28 років. У 1992 році баскетболіст Майкл Джордан випустив власне авторське меню з McDonald’s.

У нього є унікальна здатність — бачити, в який бік рухається культура і зробити свій внесок. Об'єднайте це з величезною кількістю його фанатів і підписників, його соцмережами та тримільйонним стрімом. У нього просто неймовірна аудиторія

Морган Флетлі, Директор з маркетингу McDonald's

Нещодавно репер Travis Scott виступив? Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор у грі Fortnite, що викликало неймовірний інтерес до гри.

Концерт Тревіса Скотта

Перше шоу відбулося вночі 24 квітня. Понад 12,3 мільйона гравців «відвідали» концерт, що стало рекордом одночасного знаходження на заході в самій грі.

На початку концерту весь острів перетворився на гігантську сцену зі світловими ефектами, а локація змінювалась від пісні до пісні. Всього концерт тривав 10 хвилин, а наприкінці репер виконав нову пісню The Scotts, після чого він відправився в космос.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...