Реклама

Sweet TV — цілодобовий доступ до українських телеканалів без перешкод і відключень

Вам знайома ситуація, коли з 200 + каналів сім'я дивиться максимум 3? Найчастіше улюблені телепередачі, серіали і ток-шоу транслюють українські компанії. Там зібрана актуальна і важлива інформація про життя країни
Čytaty latynkoju
Sweet TV — цілодобовий доступ до українських телеканалів без перешкод і відключень
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Sweet TV — цілодобовий доступ до українських телеканалів без перешкод і відключень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вам знайома ситуація, коли з 200 + каналів сім'я дивиться максимум 3? Найчастіше улюблені телепередачі, серіали і ток-шоу транслюють українські компанії. Там зібрана актуальна і важлива інформація про життя країни

Вам знайома ситуація, коли з 200 + каналів сім’я дивиться максимум 3? Найчастіше улюблені телепередачі, серіали і ток-шоу транслюють українські компанії. Там зібрана актуальна і важлива інформація про життя країни, розглядають наболілі питання, розповідають про останні новини і розважають краще, ніж на зарубіжних ресурсах. Ефір наповнений контентом на будь-який смак!

Якщо ви любите телеканали України, але не дуже задоволені якістю картинки і постійними обривами зв’язку, приєднуйтесь до числа абонентів Sweet TV. Сервіс виграє у конкурентів за рахунок висококласного обслуговування і загальнодоступності.

Найкраще для українців

Національні канали — це те, що всі ми любимо дивитися тихими сімейними вечорами. Серед них:

  • «1+1» HD;
  • «СТБ» HD;
  • «Інтер»;
  • «Україна» HD;
  • «Новий канал» HD;
  • «К1» і т. д.

Ці та інші телеканали України на Sweet TV можна дивитися в режимі реального часу з будь-якого девайса. Кожному абоненту надають можливість включати фільми і передачі на 5 пристроях. Одним пакетом користується вся сім’я! Для цього достатньо активуватися на планшеті, телевізорі, ноутбуці і т. д.

Українські телеканали – це нові вітчизняні розважальні проекти, політичні та економічні події, а також багато відомих осіб. Зірки фокусують увагу на актуальних темах і піднімають важливі питання.

«Інтер» і «Україна» — канали, які подобаються мільйонам дорослих людей. Там вітчизняні серіали, душевні передачі і ток-шоу, а також актуальні новини. «К1» і «К2» — телеканали України для любителів подорожей. «ТЕТ» і «Новий канал» — це те, що обожнюють молоді люди. Від трансляції величезної кількості розважальних шоу піднімається настрій, при цьому серед учасників-тільки вітчизняні зірки і звичайні українці. «Мега» і «Zoom» — джерела пізнавального контенту. «Рада» висвітлює події, які відбуваються у «Верховній Раді України».

Якісна українська доріжка 24/7 – такого більше немає ніде

Не на всіх вітчизняних телеканалах мовлять українською мовою, що, безсумнівно, засмучує багатьох жителів нашої країни. Команда Sweet TV врахувала цей момент. Всі абоненти при перегляді передач мають можливість читати інформацію в спеціальному рядку рідною мовою. Наявність української доріжки-це те, що відрізняє даний сервіс від інших компаній. При цьому абоненти Sweet TV відзначають наступне:

  • наповнення тарифів якісне та цікаве;
  • ціни нижчі, ніж у інших сервісів;
  • якість контенту Full HD/4к.

Описані переваги-приводи безкоштовно протестувати Sweet TV і особисто переконатися в тому, що ця компанія працює для людей.

Миттєвий доступ до українських каналів

Національне телебачення в хорошій якості — на Sweet TV всього за 1 гривню на місяць! Стати абонентом може будь-хто, досить пройти реєстрацію. На оформлення підписки піде кілька хвилин. При цьому кожен оцінить легкий зручний інтерфейс. Після тестового періоду прийде повідомлення з пропозицією вибрати один з актуальних тарифів. Крім українських телеканалів, буде сотня інших ресурсів + доступ до фільмів. Бібліотека наповнена кращими кінострічками від:

  • Disney;
  • WarnerBros;
  • Paramount;
  • Sony Pictures;
  • Universal.

Дивіться відомі в світі серіали і фільми, заплативши смішну суму за якісний контент. Якщо в наступному місяці послуги не будуть актуальні, можна зробити паузу. Умови використання дуже зручні і справедливі. Коли потрібен якісний відеоконтент, тоді вносите плату, в іншому випадку доступ закривають.

Також на Sweet TV передбачено безкоштовне тестування на 1 тиждень. Не потрібно платити ні копійки! Досить оформити підписку, щоб скористатися цією пропозицією. Доступні будуть національні та зарубіжні телеканали, бібліотека з тисячами фільмів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...