Реклама

Чорна п’ятниця у stylus.ua

У період Black Friday збільшується кількість відвідувачів в стаціонарних магазинах, але ми пропонуємо уникнути цих черг, тим більше ситуація з COVID-19 загострюється. Замовляючи у «Стилусі», вам не доведеться стоять у черзі, щоб оплатити покупку.
Čytaty latynkoju
Чорна п’ятниця у stylus.ua
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Чорна п’ятниця у stylus.ua
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У період Black Friday збільшується кількість відвідувачів в стаціонарних магазинах, але ми пропонуємо уникнути цих черг, тим більше ситуація з COVID-19 загострюється. Замовляючи у «Стилусі», вам не доведеться стоять у черзі, щоб оплатити покупку.

27 листопада відбудеться наймасштабніший розпродаж 2020 року — Чорна п’ятниця. Цей день у багатьох любителів шопінгу відзначений червоним у календарі, вони поступово готують списки того, що хочуть купити, і планують відвідати улюблені магазини. Якщо ви давно хочете оновити техніку або придбати новий Айфон, то Чорна п’ятниця у «Стилусі» стане відмінним приводом добряче закупитися.

Як буде проходити Black Friday в інтернет-магазині «Стилус»?

Досвідчені покупці вже знають, що у Чорну п’ятницю смартфони, ноутбуки, Айфони та планшети можна придбати набагато дешевше, ніж у будь-який інший день. Щоб Чорна П’ятниця пройшла вдало, існує чотири головних правила:

  • Підготувати список покупок.
  • Визначити бюджет.
  • Покласти товари у кошик.
  • Бути напоготові у ніч з четверга на п’ятницю в 00.01 за київським часом.

Покупцям важливо пам’ятати, що оплатити покупку необхідно до закінчення розпродажу, інакше цінник виросте або бажаний товар купить хтось інший. З досвіду минулих років можна відзначити, що Black Friday триває кілька днів, як правило три-чотири. Але найдешевші топові товари розбирають в перші хвилини, тому не варто покладатися на другий день знижок. Краще беріть відразу!

У період Black Friday збільшується кількість відвідувачів в стаціонарних магазинах, але ми пропонуємо уникнути цих черг, тим більше ситуація з COVID-19 загострюється. Замовляючи у «Стилусі», вам не доведеться стоять у черзі, щоб оплатити покупку. Просто заходьте на stylus.ua і замовляйте акційний товар. До Black Friday на сайті з’явиться спеціальний розділ з усіма товарами та цінами.

Як з’явилася Чорна п’ятниця в Україні?

В Україні перший чорно-п’ятничний розпродаж був проведений 2013 року. Він пройшов вночі у київському ТЦ, куди на подив прийшло безліч покупців, які бажають придбати щось новеньке за низькою ціною. Починаючи з 2014 року в Black Friday беруть участь нові магазини, а знижки стають з кожним разом все більше і більше.

А як прийшла ідея проведення Black Friday? Все просто, такий досвід українці перейняли у американських колег, де щороку після Дня подяки настає період величезних знижок. Іноді американці навіть ночують під магазинами, щоб встигнути увірватися першим і придбати бажаний товар зі знижкою. А магазини часто відкриваються раніше, щоб встигнути обслужити кожного клієнта.

Як встигнути купити бажаний товар у Чорну п’ятницю?

Просто! Напередодні підберіть необхідний товар, а в період акції вирушайте за онлайн-покупками. До того ж купувати в інтернет-магазині зручно. Ви можете ознайомитися з усім асортиментом продукції, вибрати зручний варіант доставки або оформити самовивіз з точки видачі. Вам не доведеться товпитися в магазинах або стояти в довгих чергах, до того ж в період пандемії COVID-19 це небезпечно.

Підпишіться на розсилку stylus.ua, щоб першим отримувати інформацію про найактуальніші розпродажі і акції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...