Реклама

🤓 В Україні з’явився перший регіональний офіс євроінтеграції — де саме та навіщо він потрібен

Надалі відкрити офіс євроінтеграції планують у Дніпровській, Полтавській та Хмельницькій областях.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤓 В Україні з’явився перший регіональний офіс євроінтеграції — де саме та навіщо він потрібен
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤓 В Україні з’явився перший регіональний офіс євроінтеграції — де саме та навіщо він потрібен
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Надалі відкрити офіс євроінтеграції планують у Дніпровській, Полтавській та Хмельницькій областях.

Регіональний офіс євроінтеграції

Як повідомила віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина у своєму акаунті в Twitter, у Херсоні відкрили перший регіональний офіс євроінтеграції. Очікується, що офіси з’являться ще в кількох областях вже найближчим часом.

За планами Кабінету міністрів, перші офіси побудують у південних та східних областях. У Кабміні повідомили, що офіси євроінтеграції допоможуть розвивати культурні та освітні проєкти, бізнес-контакти, а також економіки й інфраструктури з залученням інвестицій та фінансової допомоги Європейського союзу в регіонах України.

Херсонщина є першою серед регіонів, де працюватимуть офіси з європейської інтеграції, але ми уже бачимо інтерес від інших регіонів України — Хмельницька, Дніпровська і Полтавська області сьогодні на зв'язку з нами, щоб перейняти успішний досвід відкриття регіональних офісів та поширити цей приклад на свої регіони.

Ольга Стефанішина, Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції
Читайте також: 🤖 МВС створило чат-бота до місцевих виборів — можна скаржитись на порушення

Що це за офіси

У офісах євроінтеграції українці можуть отримати консультативно-правову допомогу з базових питань європейського законодавства. Також у таких закладах проводитимуть різноманітні просвітницькі заходи та культурні проєкти присвячені євроінтеграції.

Фокус на регіоналізації євроінтеграції дозволить нам спрямувати додаткові ресурси в області та громади для того, щоб мешканці регіонів безпосередньо відчували користь для них курсу України на інтеграцію до ЄС.

Кабінет Міністрів України

Також ми вже раніше писали? Як боротимуться з COVID-19: перехід на дистанційне навчання, тимчасові госпіталі та нові штрафи, як боротимуться з COVID-19: перехід на дистанційне навчання, тимчасові госпіталі та нові штрафи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...