Реклама

🇺🇦 🇮🇱 Відбудеться Ukrainian Israeli Innovation Summit — онлайн/офлайн захід

У саміті візьмуть участь офіційні особи України та Ізраїлю, провідні компанії та лідери ІТ-індустрій двох країн. Подія відбудеться за підтримки Посольств Держави Ізраїль в Україні та України в Ізраїлі. Na chasi виступає медіапартнером заходу.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🇺🇦 🇮🇱 Відбудеться Ukrainian Israeli Innovation Summit — онлайн/офлайн захід
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🇺🇦 🇮🇱 Відбудеться Ukrainian Israeli Innovation Summit — онлайн/офлайн захід
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У саміті візьмуть участь офіційні особи України та Ізраїлю, провідні компанії та лідери ІТ-індустрій двох країн. Подія відбудеться за підтримки Посольств Держави Ізраїль в Україні та України в Ізраїлі. Na chasi виступає медіапартнером заходу.

Ukrainian Israeli Innovation Summit

27 жовтня 2020 року відбудеться третій Ukrainian Israeli Innovation Summit. Захід присвячений вивченню викликів та можливостей, створених кризою, виявленню проривних технологій та створенню міжнародного доступу до інновацій для боротьби з пандемією.

З боку українського уряду виступлять віце-прем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, заступник міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Дмитро Сенік та міністр охорони здоров‘я Максим Степанов.

З боку Ізраїлю у заході візьмуть участь міністр охорони здоров‘я Держави Ізраїль Йоель Едельштейн, міністр у справах вищої та комплементарної освіти, міністр водних ресурсів Зеев Елькін та надзвичайний і повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон.

Серед ключових спікерів заходу — засновник та генеральний директор OurCrowd, найбільшої краудфандингової платформи для інвесторів Джон Медвед та інтернет-підприємець і голова DLD, легенда ізраїльської екосистеми стартапів Йоссі Варді, генеральний директор Start-Up Nation Central, професор економіки і фінансів Еміля Шпайєра в Єврейському університеті в Єрусалимі Юджин Кандель.

Ключові теми:

Читайте також: 👨‍💻 У Києві відкривається IT-Академія з безкоштовним навчанням і оплачуваним стажуванням
  • Україно-ізраїльське співробітництво під час пандемії у цифрах
  • Відповідь України та Ізраїлю на COVID-19: уряд, охорона здоров’я та технології на передовій
  • Інвестування під час кризи: трансформація венчурного інвестиційного ландшафту після подолання пандемії
  • Нова нормальна реальність стартапів: керування стартовими інвестиціями під час корона-кризи
  • Переосмислення інновацій: співпраця після закінчення COVID-19

Важливо знайти нові моделі співпраці, які дозволять міжнародній економіці адаптуватися та заробляти в сучасних умовах. Крім того, ми прагнемо створити майданчик для обміну досвідом у сфері медицини, який допоможе у пошуку рішень для подолання пандемії. Наш особистий внесок у боротьбу з COVID-19 — зробити конференцію відкритою для всіх за попередньою реєстрацією».

Альона Новгородська, CEO Global Israeli Initiative

Конференція відбудеться у гібридному форматі офлайн/онлайн. Між Києвом та Тель-Авівом буде влаштований технологічний міст. Спікери будуть виступати з інноваційних центрів, а учасники долучатимуться до події онлайн. Зареєструватись для участі у саміті можна безкоштовно за посиланням.

Місце проведення конференції в Тель-Авіві наразі уточнюється.

Також ми вже раніше писали??‍? Як Ukrainian IT Awards завойовує статус українського Оскару в IT і чому варто подати туди заявку, як Ukrainian IT Awards завойовує статус українського Оскару в IT і чому варто подати туди заявку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...