Реклама

🤪 Вийшов рейтинг найгірших назв для музичних груп — Premature Ejaculation, The The, Anal Cunt

Якщо ви раптом хочете зробити свою музичну групу, то варто подумати декілька разів над назвою колективу, аби не потрапити в цей рейтинг.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 Вийшов рейтинг найгірших назв для музичних груп — Premature Ejaculation, The The, Anal Cunt
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤪 Вийшов рейтинг найгірших назв для музичних груп — Premature Ejaculation, The The, Anal Cunt
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви раптом хочете зробити свою музичну групу, то варто подумати декілька разів над назвою колективу, аби не потрапити в цей рейтинг.

Рейтинг найгірших назв для груп

Портал The Ranker провів голосування на звання музичної групи з найгіршою назвою. До остаточного переліку потрапили 303 виконавці. Дуже багато з обраних артистів є відомими лише у вузьких колах, однак до рейтингу потрапили й всесвітньовідомі виконавці.

Перше місце у антирейтингу посіла американська панк-рок група The Child Molesters («Розбещувачі неповнолітніх»). Група відома завдяки псевдонімам учасників групи — The Reverend Toad-Eater («Преподобний Жабоїд»), Reichstag Burning («Палаючий Рейхстаг»), Nosmo King (тут гра слів «Палити заборонено» від англ. no smoking — Nosmo King або «Король Носмо») та Nopar King (також гра слів «Не паркуватись» від англ. no parking — Nopar King або «Король Нопар»).

The Child Molesters, фото ranker.com

За п’ять років існування група випустила один альбом, який вже не так легко знайти в інтернеті, тому що постійно видає результати за іншим запитом.

На другому місці можна побачити групу Anal Cunt, а на третьому Anal Vomit. Може здатись, що це схожі колективи, але ж ні — Anal Cunt це грайндкор група з Массачусетсу, а Anal Vomit грають блек-метал, та й взагалі вони з Перу.

Загалом ТОП-10 рейтингу найжахливіших назв для груп виглядає таким чином:

Читайте також: 👨🏼‍🎨 Google зібрав арт-поради від діячів культури — «витривалість» від Марини Абрамович та як загадати бажання від Йоко Оно
  1. The Child Molesters
  2. Anal Cunt
  3. Anal Vomit
  4. Begging for Incest
  5. Gay Dad
  6. Rapeman
  7. Adolf Hitler`s Nipples
  8. Dogs die in hot cars
  9. Diarrhea Planet
  10. Bathtub Shitter

Також у рейтингу можна побачити таких відомих виконавців як: 6ix9ine (61), Nickelback (70), Skrillex (132), LMFAO (41), Limp Bizkit (36), Oasis (302) та Wu-Tang Clan (300). Окрім того, є групи, які відверто кажучи, навіть важко вимовити — Xstabxyouxinxthexheadxandxeatxyourxfacexoffx (12), Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis (24) чи «!!!» (28)

Ознайомитись з повним рейтингом можна за посиланням.

Раніше ми вже писали? Журнал Rolling Stone оновив список 500 найкращих альбомів всіх часів — що змінилось, як журнал Rolling Stone оновив список 500 найкращих альбомів всіх часів — що змінилось.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...