Реклама

😈 Sound the Excuse: створили аудіобібліотеку, аби завершити відеоконференції

Те що треба, якщо вам набридли постійні відеоконференції в Zoom.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😈 Sound the Excuse: створили аудіобібліотеку, аби завершити відеоконференції
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😈 Sound the Excuse: створили аудіобібліотеку, аби завершити відеоконференції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Те що треба, якщо вам набридли постійні відеоконференції в Zoom.

Sound the Excuse

Креативне агентство TBWA London і платформа соціальної підтримки The Book of Man представили проєкт Sound the Excuse (укр. «Звуки виправдання»), приурочений до Всесвітнього дня психічного здоров’я, що визначають у жовтні.

За задумом творчої групи, кампанія спрямована на боротьбу з пригніченням людей від нескінченних відеоконференцій під час пандемії.

Читайте також: 🔪 Red sus: що таке Among Us та чому ця гра стала такою популярною

Sound the Excuse — це безкоштовна бібліотека звуків, які можна використовувати в якості відмовок для завершення відеодзвінків: дитячий крик, пожежна сигналізація та навіть шум рою бджіл.

З їх допомогою учасникам більше не потрібно придумувати причини, аби завершити спілкування з колегами, якщо відчують в цьому потребу, вважають творці сервісу.

Психологи навіть визначили таке явище, як Zoom Fatigue (укр. «Зум-перевтома»). «Зум-перевтома» — це коли ви вже втомились від постійних дзвінків через віддалений режим і ви змушені ділити життя на дві частини — «особисту» та «ділову».

Тож, якщо ви хочете принаймні якогось відпочинку, то весь арсенал Sound the Excuse доступний до ваших послуг за посиланням.

Також раніше ми вже писали?‍? Journalist Studio: Google створив безкоштовну платформу з сервісами для журналістів , як Google створив безкоштовну платформу з сервісами для журналістів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...