Реклама

📫 Meest запустили безконтактну відправку посилок через поштомат

Тепер українці можуть не тільки отримувати, а й відправляти посилки безконтактно — лише за допомогою мобільного застосунку та поштомата.
Čytaty latynkoju
📫 Meest запустили безконтактну відправку посилок через поштомат
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📫 Meest запустили безконтактну відправку посилок через поштомат
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер українці можуть не тільки отримувати, а й відправляти посилки безконтактно — лише за допомогою мобільного застосунку та поштомата.

Посилки через поштомат від Meest

Щоб надіслати відправлення безконтактно, потрібно створити його онлайн, заповнивши необхідні параметри в мобільному застосунку (його можна завантажити на iOS та Android).

Після цього вибрати поштомат, вкласти до нього посилку та виконати ще кілька простих кроків, які запропонує система. Сплатити послуги з доставки через програму зможуть і отримувач, і, за бажанням, відправник.

Читайте також: 📦 Досвід доставки на онлайн-ринках: Україна vs решта світу. Колонка засновника Meest Ростислава Кісіля

Отримання посилок через поштомат також здійснюється з використанням застосунку. Для цього потрібно вибрати в його меню посилку, яку необхідно забрати, і оплатити її там же або в найближчому терміналі самообслуговування за номером відправлення.

Потім просканувати QR-код, щоб відкрити скриньку поштомату й отримати відправлення.

Швидко, безпечно, вигідно і без додаткових контактів — саме таким має бути сучасний поштовий сервіс, і не тільки в період пандемії. Я вважаю, що у 2020 році відправлення посилок, як і отримання, не має займати в людини більше, ніж п’ять хвилин. До того ж безконтактні сервіси стають у світі дедалі популярнішими. А впровадження новітніх ІТ-технологій та оптимізація процедур оформлення й оплати відправлень цілком дозволяють нам вкластися в цей термін.

Ростислав Кісіль, Президент глобальної групи компаній Meest

Більшість безконтактних поштоматів працюють цілодобово, решта — до 22:00-23:00. Поштомати розташовані в популярних торгових та розважальних мережах, на заправках, в аптеках. Серед них «Епіцентр», «Екомаркет», «КОЛО», «Спортлайф», «Копійка, «Скарбниця», «ОККО», «Подорожник» та інші.

Також ми вже раніше писали? Glovo запустив перший dark store та другу «хмарну кухню» в Україні, як Glovo запустив перший dark store та другу «хмарну кухню» в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...