Реклама

🚀 HBO зніме міні-серіал про компанію Ілона Маска SpaceX

На жаль, це буде звичайний документальний серіал, а не фантастичний бойовик у космосі.
Čytaty latynkoju
🚀 HBO зніме міні-серіал про компанію Ілона Маска SpaceX
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🚀 HBO зніме міні-серіал про компанію Ілона Маска SpaceX
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На жаль, це буде звичайний документальний серіал, а не фантастичний бойовик у космосі.

Серіал про SpaceX від HBO

Як передає Variety, НВО планує зняти документальний міні-серіал про компанію SpaceX. Вже відомо, що серіал базуватиметься на книзі Ешлі Венс «Ілон Маск. Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє». Очікується, що вийде шість епізодів шоу.

Сюжет серіалу розповідатиме про те, як Ілон Маск зібрав команду інженерів, яка змогла побудувати і запустити власну ракету-носій — Falcon 1.

Сценаристом та виконавчим продюсером серіалу стане Даг Джанг («Парадокс Кловерфільда», «Стартрек: Нескінченність»). А роль головного продюсера виконуватиме актор Ченінг Тейтум.

Наразі ще невідомо, чи буде брати участь у зйомках серіалу Ілон Маск. Також досі залишається таємницею, коли саме вийде серіал, хто гратиме у ньому та який буде приблизний хронометраж.

Про компанію

У червні 2012 року інженер Ілон Маск заснував SpaceX. Це компанія, що виробляє космічний транспорт, ракети-носії Falcon та космічні кораблі Dragon. Також компанія відома своїм проєктом Starlink — вони планують запустити на певні орбіти Землі супутники зв’язку, аби вся планета мала доступ до високошвидкісного інтернету.

Окрім того, вони збираються зробити корабель Starship. Ракета буде багаторазовою та використовуватиметься для міжпланетних перельотів. Її використовуватимуть для доставки людей на Місяць і Марс.

28 серпня 2019 року SpaceX вже вдалося підняти прототип ракети Starship. До цього попередні прототипи корабля Starship так і не дійшли до стадії пусків, бо були зруйновані під час випробувань.

Раніше ми вже писали? SpaceX успішно запустила прототип Starship — у майбутньому він полетить до Місяця та Марсу, як компанія успішно запустила перший прототип.

Читайте також: 📙 Посібник для працівників Tesla — як працюють у компанії Ілона Маска

А що ще Маск планує робити у космосі

Якщо переглянути Twitter голови SpaceX, то можна виявити, що в нього великі плани на дослідження космосу. Нещодавно Ілон Маск припустив, як буде виглядати прапор на першій марсіанській колонії в історії людства.

Можливо, таким повинен бути прапор Марса

Ілон Маск, Засновник SpaceX

У якості прапора Маск пропонує використати фотографію Джона Крауса, на якій можна побачити ракету Falcon 9, що злітає з черговою партією 60 супутників Starlink на тлі Сонця.

Також ми вже раніше писали? Що відбувається з Hyperloop — фантастика Ілона Маска чи реальність: коли запустять потяг майбутнього, що відбувається з Hyperloop — фантастика Ілона Маска чи реальність: коли запустять потяг майбутнього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...