Реклама

🏖 Amazon запустив власну платформу з віртуальними подорожами

Тепер все більше можливостей стають доступними на час карантину.
Čytaty latynkoju
🏖 Amazon запустив власну платформу з віртуальними подорожами
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🏖 Amazon запустив власну платформу з віртуальними подорожами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер все більше можливостей стають доступними на час карантину.

Нова платформа від Amazon 

Сервіс Amazon запустив свою платформу з віртуальними подорожами — Explore. Відтепер можна подорожувати світом онлайн, на залишаючи власної домівки.

Усі «подорожі» доступні з місцевим мешканцем. Під час трансляції вам покажуть усі визначні місця обраного міста й дадуть відповідь на всі ваші питання. Окрім того, можна навіть купляти сувеніри, які потім пізніше надішлють поштою.

Також доступні різноманітні майстеркласи. Наприклад, можна стилізувати свій шарф в традиційну австралійську стрічку шіборі, чи дізнатись секрети приготування копченої риби від найкращих серфінгістів Мексики.

Аби поїхати у віртуальну подорож, необхідно домовитись щодо точної дати вашої екскурсії й ваш гід покаже вам місто. Кожна подорож може бути перероблена в залежності від ваших забаганок.

Вже є екскурсії до Європи, Азії, Австралії, Північної, Південної та Центральної Америки. Наразі сервіс працює в тестовому режимі в США, однак Amazon обіцяє запустити сервіс для всіх країн вже найближчим часом. Переглянути подорожі можна за посиланням.

Раніше ми вже писали? Кулінарні курси, уроки мейк-апу та екскурсії: Airbnb відкрив розділ з онлайн-заходами, як Airbnb запустив схожий сервіс — Airbnb Experiences.

Читайте також: 🏡 Airbnb виплатить $250 мільйонів господарям, які постраждали від скасувань через спалах COVID-19

Airbnb Experiences

У 2016 році сервіс розширив можливості свого сайту та запустив повноцінну платформу для туристів під час подорожей. Airbnb Experiences доступний по всьому світові й кожен зміг знайти щось цікаве для дослідження в той чи іншій країні завдяки цьому сервісу.

Спалах вірусу COVID-19 значно зменшив кількість туристів і через це попит на розважальні послуги також пішов у занепад. Саме тому сервіс Airbnb оголосив про запуск онлайн підтримки для всіх розважальних послуг на сайті.

Як повідомляє Кетрін Пауелл голова Airbnb Experiences, онлайн формат сервісу допоможе не тільки людям знайти собі заняття, але також стане важливою підтримкою для багатьох підприємців на час карантину.

Наш сервіс стане важливою платформою для багатьох підприємців у ці скрутні часи. Ми знаємо, що на час самоізоляції попит на послуги значно знизився, саме тому ми хочемо допомогти господарям зі всього світу продовжувати розвивати своє підприємство в онлайн форматі.

Кетрін Пауелл, Голова Airbnb Experiences

Вже зараз на сайті можна знайти безліч різноманітних заходів та можливостей для розвитку по всьому світові.

Наприклад, можна потрапити на закритий концерт в Нідерландах, зайнятись йогою в Італії, пройти майстер-клас з виготовлення коктейлів в Британії, навчитись готувати справжню пасту від бабусі з Італії або закінчити курс з приготування кави зі справжнім професіоналом з Мексики.

Також ми вже раніше писали? Disney оголосили про реструктуризацію компанії — зосередяться на стрімінгових сервісах, як Disney оголосили про реструктуризацію компанії — зосередяться на стрімінгових сервісах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...