Реклама

Роботи-пилососи, мультиварки з авторежимами та інші девайси: про яку техніку мріють українці

Робот-пилосос прибирає у квартирі, мультиварка або мультипічка готує вечерю, а їхній власник тим часом насолоджується читанням книги чи затишними посиденьками у сімейному колі. Хіба це не фантастика? Про втілення такого «фантастичного» сценарію у реальність мріє ледь не кожен українець.
Čytaty latynkoju
Moyo
Роботи-пилососи, мультиварки з авторежимами та інші девайси: про яку техніку мріють українці
  1. Головна
  2. Техно
  3. Роботи-пилососи, мультиварки з авторежимами та інші девайси: про яку техніку мріють українці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Робот-пилосос прибирає у квартирі, мультиварка або мультипічка готує вечерю, а їхній власник тим часом насолоджується читанням книги чи затишними посиденьками у сімейному колі. Хіба це не фантастика? Про втілення такого «фантастичного» сценарію у реальність мріє ледь не кожен українець.

Функціональна побутова техніка навчає сучасних домогосподарок делегувати побутові повноваження та знаходити час на відпочинок і розваги.

Яким саме приладам готові довірити важливі завдання, пов’язані з побутом, українські господині?

Роботи для прибирання

Першу позицію у топі найбажаніших пристроїв для дому ділять відразу два різновиди девайсів:

  • роботи-пилососи,
  • роботи для миття вікон.

Пристрої з першої категорії підходять для щоденного косметичного або ж генерального прибирання у приміщеннях різної площі. Залежно від набору доступних функціональних можливостей вони можуть:

  1. збирати пил навіть у важкодоступних місцях (наприклад, під меблями чи поряд з плінтусами);
  2. мити підлогові покриття, виготовлені з різних матеріалів;
  3. чистити килими.

В MOYO можна знайти робот-пилосос Самсунг, оснащений різними насадками. Він здатний впоратися з усіма вищеперерахованими завданнями.

Девайси з другої групи менш універсальні, але при цьому не менш корисні. Вони підходять для миття скляних і дзеркальних поверхонь (вікон, дверей, декоративних дзеркал великого розміру).

Мультиварки з великою кількістю програм

У списку омріяної техніки, яка поки що є не в кожному українському будинкові, фігурують  мультиварки, котрі не потребують тривалого налаштування.

Про моделі, які починають готувати плов, каші або запіканки відразу після активації одного з автоматичних режимів, мріють ті користувачі, яким набридло проводити ледь не третину власного життя поряд з кухонною плитою.

Серед переваг таких мультиварок українці згадують:

  • Зручність експлуатації. У чашах зі спеціальним покриттям їжа не пригорає і не «тікає».
  • Економічність. Мультиварки продаються за доступною ціною та витрачають мінімум енергоресурсів.
  • Функціональність. Навіть якщо у моделі немає необхідного режиму, його можна створити самостійно шляхом вибору робочих параметрів вручну.

Сушильні машини

Окремо стоячі сушильні апарати, а також пральні машини з функцією сушки — девайси, яких так не вистачає любителям комфорту. Вони дозволяють звільнити вільне місце у квартирі або будинкові коштом відмови від використання громіздкої підлогової сушарки. Крім того, автоматизовані сушильні машини допомагають раз і назавжди розпрощатися з проблемою замерзання та пошкодження випраного домашнього текстилю у зимовий період. Ще один приємний бонус — можливість позбутися від шворок на балконі або у дворі.

Посудомийки

Миття посуду вручну забирає багато сил і часу. Тому більшість українських господинь вважає посудомийну машину найкориснішим кухонним девайсом.

Найцікавіше те, що посудомийка не тільки рятує від зіпсованого манікюру та втоми, але й дозволяє економити на оплаті комунальних послуг. Вона витрачає приблизно у 2-3 рази менше води, ніж людина під час ручного миття.

Витяжки

Позбутися стійкого запаху після смаження м’яса або приготування будь-яких інших страв на сковорідці без витяжки майже неможливо. Втім, якби м’ясне чи рибне «амбре» було єдиною проблемою, то цілком можливо, що українські користувачі могли б змиритися з відсутністю девайсів для очищення повітряної маси. Але ж, разом з неприємними ароматами на кухні з’являється чад, а жир, який випаровується, осідає на поверхні меблів і техніки.

Тож, мрія багатьох домогосподарок про потужну витяжку — цілком логічна та раціональна.

Що стосується мікроклімату у житлових приміщеннях, для його стабілізації мешканці України мріють придбавати кондиціонери, фільтри й зволожувачі повітря, а також різноманітні обігрівачі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...