Реклама

📱 PolitScanner: з’явився застосунок, що сканує обличчя політиків та показує їхнє досьє — те що треба перед виборами

Відтепер уся інформація про кандидатів зібрана в одному місці.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📱 PolitScanner: з’явився застосунок, що сканує обличчя політиків та показує їхнє досьє — те що треба перед виборами
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 PolitScanner: з’явився застосунок, що сканує обличчя політиків та показує їхнє досьє — те що треба перед виборами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер уся інформація про кандидатів зібрана в одному місці.

Застосунок PolitScanner

Громадська організація «Інститут політичної інформації» в Одесі створила мобільний застосунок PolitScanner, за допомогою якого можна отримати інформацію про діяльність та біографію певного політика.

Відтепер не потрібно шукати інформацію про кандидата в інтернеті, достатньо просто відсканувати його фотографію й застосунок покаже усю доступну інформацію.

Наприклад, можна навести камеру телефону на листівку чи банер з агітацією політика. Потім програма покажє його декларації, передвиборчи програму та біографію.

Таким чином ми намагаємося підвищити обізнаність громадян про виборчий процес та заохотити молодь, за допомогою технологічних рішень, краще орієнтуватися у сучасній політиці.

Павло Колотвін, Представник організації «Інститут політичної інформації»

Наразі застосунок пропонує інформацію про кандидатів з 13 міст України: Києва, Одеси, Львова, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Маріуполя, Миколаєва, Луцька, Вінниці, Тернополя та Кривого Рогу. Розробники обіцяють додати й інші міста вже найближчим часом.

Програма доступна безкоштовно для іOS, а для Android необіхдно буде завантажити безпосередньо за посиланням. Розробники пояснили, що Google Play ще не дозволив завантажити PolitScanner.

Читайте також: 🤓 В українських школах запустили електронні щоденники та журнали

Коли будуть вибори

Вже 25 жовтня розпочнуться місцеві вибори в Україні. Вони проходитимуть одночасно у всіх містах. Виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.

Також ми вже раніше писали? «Мені Кличко та трішки Притули!»: біржа Kuna випустила токени кандидатів в мери Києва, як біржа Kuna випустила токени кандидатів в мери Києва — «Мені Кличко та трішки Притули!».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...