Реклама

🤑 Binance виділила $5 млн для розробників

Гроші видаватимуть в токенах BNB біржі.
Čytaty latynkoju
🤑 Binance виділила $5 млн для розробників
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Binance виділила $5 млн для розробників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Гроші видаватимуть в токенах BNB біржі.

Фінансування від Binance

Біржа оголосила про запуск програми BUIDL Reward Program, у ході якої виділять фінансування розробників на $5 мільйонів.

Програму створили, аби збільшити привабливість створення децентралізованих застосунків на платформі Binance Smart Chain. Раніше біржа почала активно розвивати екосистему платформи та заснувала фонд розвитку DeFi-проєктів. Очікується, що цей фонд об’єднає індустрію DeFi й централізованих фінансів (CeFi).

Компанія вже виділила $100 мільйонів на підтримку фонду.

Як пояснили в Binance, розробники отримуватимуть виплати щомісяця протягом терміну дії програми. Винагороду розраховуватимуть в залежності від відсотка вартості транзакцій, здійснених з використанням смарт-контракту.

У рамках проєкту винагороду підтримуватимуть на рівні 30% або до кінця цього року, якщо кількість виділених фінансів залишиться до кінця терміну.

Читайте також: 📈 Binance зробили найбільше оновлення торгової системи платформи — купити біткоїн за гривню

Про біржу

Binance — це найбільша в світі біржа криптовалют. Біржа має оборот коштів понад 3 мільярди доларів на добу та більш ніж 100 криптовалют доступних для торгів. Головний офіс біржі базується на Мальті. 

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив? В Україні з’явиться офіс глобальної криптовалютної біржі Binance — міністр Федоров, що у Binance з’явиться офіс в Україні.

Також раніше ми писали? Італія надала можливість торгівлі криптовалютами, як Італія надала можливість торгівлі криптовалютами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...