Реклама

🤳🏻 Facebook об’єднав чати Instagram та Messenger — можна переписуватись через один застосунок

Також в Instagram додали нові можливості для листування.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 Facebook об’єднав чати Instagram та Messenger — можна переписуватись через один застосунок
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Facebook об’єднав чати Instagram та Messenger — можна переписуватись через один застосунок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також в Instagram додали нові можливості для листування.

Об’єднання Instagram та Messenger

Facebook дозволив користувачам Instagram та Messenger спілкуватись безпосередньо в одному застосунку, для цього не потрібно завантажувати іншу додаткову програму.

Міжплатформне спілкування доступне для всіх користувачів — навіть якщо у вас немає акаунту в Facebook, то ви можете писати знайомим в Messenger через свій Instagram. Окрім того, можна буде приєднуватись до відеодзвінків з двох різних застосунків.

/?t=1

У компанії підкреслюють, що це не об’єднує облікові записи в соцмережах. Усі повідомлення з Messenger будуть доступні лише у програмі, так само буде й з Instagram.

Понад мільярд людей вже використовують Messenger як місце, де можна поділитися чимось та поспілкуватись з родиною і друзями. Ось чому ми об'єднуємо Messenger та Instagram, аби додати в Instagram деякі з кращих функцій Messenger — щоб у вас був доступ до кращого обміну повідомленнями, незалежно від того, яку програму ви використовуєте.

Також користувачі сервісів зможуть шукати профілі на обох платформах одночасно, однак цю функцію можна відключити.

Читайте також: 💁🏼‍♀️ У бета-версії Telegram дозволили залишати коментарі до постів

Нові можливості для листування

Як і раніше, користувачі Instagram та Messenger можуть блокувати та повідомляти про небажані повідомлення та дзвінки. Однак ця функція отримає розширення – можна буде надсилати повну бесіду на розгляд адміністрації.

В налаштуваннях можна буде обрати, в яку саме папку потраплятимуть нові повідомлення: в чати, в запити чи в папку із забороною отримання — тобто, обмежити доступ до небажаного контенту. До того ж в чатах можна надсилати анімовані реакції та зникаючі повідомлення.

Оновлення з об’єднанням сервісів вже доступне у деяких країнах. У Facebook обіцяють, що незабаром нові функції стануть доступні для всіх користувачів.

Об’єднання платформ

Раніше компанія повідомляла, що планує об’єднати спілкування у всіх своїх платформах. Цілком імовірно, що у майбутньому буде ще й об’єднання з WhatsApp, який також належить Facebook.

Однак, месенджер має зашифровані повідомлення, тому наразі не можна повноцінно синхронізувати сервіси. Через це, наприклад, не можна перенести архів повідомлень з iOS на Android та навпаки. Тому об’єднання з WhatsApp може відбутись із затримкою.

Також ми вже раніше писали, як Facebook контролюватиме авторські права на медіафайли — контроль контенту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...