Реклама

🚇 У харківському метрополітені запустили безконтактну оплату проїзду

Наразі безконтактно сплатити за проїзд можна на одній станції метро.
Čytaty latynkoju
🚇 У харківському метрополітені запустили безконтактну оплату проїзду
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚇 У харківському метрополітені запустили безконтактну оплату проїзду
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі безконтактно сплатити за проїзд можна на одній станції метро.

Безконтактна оплата в метро

У Харкові оголосили про запуск безконтактної оплати проїзду в міському підземному електротранспорті. Відтепер сучасний і зручний спосіб розрахунку за проїзд стане доступним і для пасажирів харківського метрополітену.

Щоб оплатити поїздку, достатньо піднести до синього турнікета безконтактну платіжну картку. Сплатити за проїзд можливо й іншими NFC-пристроями — смартфонами, смарт-годинниками, NFC-каблучками, а також безконтактними картками інших платіжних систем.

Першою станцією, де з’явився турнікет, що приймає платіжні картки, стала станція «Держпром». Незабаром безконтактна оплата стане доступною й на інших станціях. 

Запуск у Харківському метрополітені функції безконтактної оплати проїзду банківськими картками дозволить пасажирам уникати черг і готівки, що зробить доступ легшим, а поїздки комфортнішими. Для міської ради, інвестора проєкту і керівництва комунального підприємства впровадження способу оплати за допомогою безконтактних банківських карток та NFC-пристроїв (телефонів, годинників) означає підвищення рівня сервісу для пасажирів Харківського метрополітену і повну прозорість та безпеку платежів.

Євген Лісняк, Старший директор Visa зі стратегічних партнерств та фінтеху в СНД та Південно-Східній Європі

Також ми вже раніше писали? У київському метрополітені розповіли, коли відкриють метро на Виноградар, як у київському метрополітені розповіли, коли відкриють метро на Виноградар.

Читайте також: 🗼 Київстар, Vodafone Україна та lifecell запустили 4G на 8 станціях київського метро

Коли відкриють метро на Виноградар

За планом дві нові станції метро – «Мостицька» та «Проспект Правди» – мають відкрити наприкінці 2021 року. На цьому етапі проходить збірка та налаштування обладнання, призначеного для будівництва.

Днями приїхав тунелепрохідницький щит, який буде прокопувати тунель від «Мостицької» до станції «Сирець» і відповідно інший тунель в зворотному напрямку. Цей щит отримав назву «Галина», адже за традицією, яка вже давно існує у «Метробуді», щит називають іменем дружини керівника конкретної ділянки робіт. Тож Галя готується, і вже найближчим часом як справжня господиня почне працювати

Наталка Макогон

Читайте також про те, як у Києві планують випустити? У Києві планують випустити збірку поезій, присвячених метро — як долучитись до проєкту збірку поезій, присвячених метро — як долучитись до проєкту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...