Реклама

🎮 Amazon анонсував запуск власного ігрового сервісу Luna

Ця платформа може стати головним конкурентом сервісу Stadia від Google.
Čytaty latynkoju
🎮 Amazon анонсував запуск власного ігрового сервісу Luna
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎮 Amazon анонсував запуск власного ігрового сервісу Luna
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ця платформа може стати головним конкурентом сервісу Stadia від Google.

Сервіс Luna від Amazon

Згадки про те, що Amazon планує зробити свій ігровий сервіс з’явились ще у 2019 році. Однак лише зараз під час презентації Amazon компанія анонсувала запуск власної «хмарної» платформи для відеоігор — Luna. Наразі ще точно невідомо, коли саме відбудеться офіційний реліз, однак вже зараз громадяни США можуть залишити заявку на ранній доступ до сервісу.

Платформа працюватиме на ПК (Windows 10), Mac (OSX 10.13+), FireTV, а також на iPhone та iPad. Згодом обіцяють додати підтримку й для Android.

Особливості платформи 

Luna працюватиме за системою підписки — $5,99 на місяць. Користувач отримає доступ до понад 100 відеоігор серед яких є Resident Evil 7, Control, A Plague Tale: Innocence і Metro Exodus. Окрім того, бібліотеку обіцяють поступово збільшувати.

Також планують зробити розділ з іграми від Ubisoft. Користувачі зможуть отримати доступ до унікального контенту студії та ранній доступ до нових релізів.

Ігри працюватимуть у якості до 1080p, а згодом обіцяють додати підтримку 4К. Грати можна необмежену кількість годин, а запустити доступну в сервісі гру можна буде безпосередньо з Twitch під час перегляду стріму.

Читайте також: 👨🏼‍💼 Rozetka планує запустити свій аналог Amazon Prime

Ігровий контролер

Також компанія представила власний ігровий контролер — Amazon Luna. Головна його особливість в тому, що з його допомогою можна легко перемикатись між пристроями з підпискою на сервіс. Непотрібно налаштовувати геймпад — він все робить автоматично.

До того ж пристрій має підтримку системи розумного дому Alexa. Ціна джойстика складає $49,99.

Також ми вже раніше писали? Steam формуватиме стрічку новин про ігри — перші тести, як Steam формуватиме стрічку новин про ігри — перші тести.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...