Реклама

👨🏼‍💻 Найбільший європейський оператор архівних послуг Reisswolf вийшов на ринок України

Щорічно Reisswolf оцифровує 60 млн. сторінок, архівує 10 млн. документів і знищує 105 тис. тонн документів.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Найбільший європейський оператор архівних послуг Reisswolf вийшов на ринок України
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍💻 Найбільший європейський оператор архівних послуг Reisswolf вийшов на ринок України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щорічно Reisswolf оцифровує 60 млн. сторінок, архівує 10 млн. документів і знищує 105 тис. тонн документів.

Reisswolf в Україні

Німецька компанія Reisswolf відкрила своє представництво в Україні. Потужність першого архівного сховища, що розташоване у Києві, становить 200 тис. архівних коробів або близько 3 тис. тонн паперу.

Окрім позаофісного зберігання, Reisswolf Ukraine надаватиме послуги архівної обробки, оцифровки, створення електронних архівів і конфіденційного знищення документів.

Особливість Reisswolf — найвищий стандарт конфіденційності знищення даних. Безпека зберігання документації досягається 3-рівневим захистом і деперсоналізацією коробів, коли ідентифікація відбувається виключно за штрих-кодами. Оцифровані документи зберігаються на серверах, розташованих на території ЄС.

Дистанційність все більше входить у життя українців, і поява Reisswolf Ukraine дозволить компаніям відкрити для себе ще один її аспект — зберігання документації. На ринку вже присутні оператори архівного зберігання, але вперше заходить європейська компанія такого масштабу. Ми бачимо свою роль в тому, щоб зробити зберігання, оцифровку й інші процедури з документами бізнесу звичними компаніям будь-якого рівня, включаючи ФОП.

Сергій Алоні, Директор Reisswolf Ukraine
Читайте також: 🦾 У США друкуватимуть протези рук на 3D-принтері — дешевше ніж зазвичай

Reisswolf оцінює обсяг українського ринку архівного зберігання у 2 млн. коробів на рік. При цьому на сьогодні в Україні тільки 10% компаній користуються послугами архівного зберігання.

Тоді як у Європі ця цифра сягає 65-70%. Тому Reisswolf в найближчі п’ять років планує розширювати свою присутність і в інших великих містах України: Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі.

Також ми вже раніше писали, як автопілот Tesla втік від поліції у Канаді, поки водій та пасажири спали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...