Реклама

Як не помилитися при покупці авто в Києві

Сьогодні купити автомобіль не проблема. Столичні автосалони пропонують безліч марок транспортних засобів на будь-який смак і колір.
Čytaty latynkoju
Як не помилитися при покупці авто в Києві
  1. Головна
  2. Місто
  3. Як не помилитися при покупці авто в Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сьогодні купити автомобіль не проблема. Столичні автосалони пропонують безліч марок транспортних засобів на будь-який смак і колір.

Сьогодні купити автомобіль не проблема. Столичні автосалони пропонують безліч марок транспортних засобів на будь-який смак і колір. Чимало пропозицій і на вторинному ринку: машину можна придбати через інтернет, у перекупників або на спеціальних майданчиках. Який з варіантів краще вибрати, як не помилитися при здійсненні операції, щоб покупка не стала для вас розчаруванням?

Визначитися, яку саме машину ви хочете. Якщо це нове авто, то найлогічніше відправлятися в офіційний салон. Якщо це б/в, то можна пошукати варіанти на різних сайтах, наприклад, «автор» або «РСТ». Але будьте уважні, на них сидить безліч перекупників! До того ж, купуючи ТЗ у незнайомої людини, ви ніяк не захистите себе від можливого шахрайства. Кращий спосіб купити авто в Києві – звернутися в «УкрАВТО» за посиланням https://autosamithark.ukravto.ua/ru/. Фірма є офіційним дилером безлічі торгових марок. Там можна вибрати новий транспортний засіб, оформити на нього гарантію, провести тест-драйв і отримати якісні сервісні послуги при необхідності.

На що звертати увагу

Перш ніж вирушати в салон, вам потрібно зрозуміти, яку саме машину ви хочете, для чого вона буде використовуватися. Враховуйте наступні нюанси:

  1. Якщо ви будете їздити по Києву, де постійні пробки і проблеми з паркуванням, вибирайте щось компактне і маневрений. Можна купити смарт або хетчбек. Це оптимальні варіанти для міста.
  2. Якщо планується возити кілька людей і періодично переміщати вантажі, то краще вибрати седан. Він досить комфортний і просторий, щоб в ньому розмістилося 4 людини з сумками.
  3. Для сімейних поїздок найкраще підійде універсал. Це великий автомобіль, в який поміститься вся сім’я.
  4. Для бездоріжжя і грунтовок оптимальним вибором стане кросовер з високим кліренсом.
  5. Для роботи в таксі або для кур’єрської служби потрібна модель з просторим салоном і багажником, а також з потужною підвіскою, адже їздити доведеться багато. І не завжди за якісними дорогами.

Для поїздок на довгі відстані рекомендується вибирати щось просторе, з кондиціонером, круїз-контролем і іншими полегшують водіння системами. Для міста потрібна захищена машина. За статистикою, саме в населених пунктах відбувається більшість аварій.

Що далі

Коли ви визначилися з виробником і типом автомобіля, вам потрібно прийти в салон «УкрАВТО» в Києві. Повідомте менеджеру всю необхідну інформацію, він допоможе вам вибрати відповідну модель машини. Спробуйте кілька різних варіантів: Посидьте ви в них, відчуйте, наскільки вони комфортні саме для вас, проведіть тест-драйв.

Якщо вас все влаштовує, то переходьте до наступного кроку – укладайте угоду купівлі-продажу. Придбати машину в «УкрАВТО» можна різними способами: сплативши відразу всю суму готівкою або переказом, оформивши лізинг або кредит. Враховуйте, що підсумковий розрахунок буде вище, ніж вартість ТЗ в ціннику, тому що потрібно буде оформити страховку, внести дані в техпаспорт та ін.

Коли все виконано, підписується договір купівлі-продажу. Він є типовим, але все-таки рекомендуємо його вивчити, щоб розуміти відповідальність сторін, які послуги вам покладені. Потім відбувається процедура розрахунку, оформляються необхідні документи, ключі передаються новому власнику.

Наступний крок – відвідування найближчого МРЕВ для постановки авто на облік і дооформлення документів. Після цього ви станете повноцінним власником транспортного засобу і зможете використовувати його за призначенням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...