Реклама

💐 Вибір букету квітів для першого побачення

Перше побачення — це завжди дуже хвилююча подія ​​не тільки для дівчат, але й для хлопців. І навіть така, здавалося б, дрібниця, як підбір букета може стати вкрай складним завданням навіть для впевненого в собі чоловіка.
Čytaty latynkoju
💐 Вибір букету квітів для першого побачення
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💐 Вибір букету квітів для першого побачення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перше побачення — це завжди дуже хвилююча подія ​​не тільки для дівчат, але й для хлопців. І навіть така, здавалося б, дрібниця, як підбір букета може стати вкрай складним завданням навіть для впевненого в собі чоловіка.

Отже, якщо ви досі не знаєте напевно, чи зможете зробити правильний вибір, краще віддати цю задачу професіоналам. Онлайн-магазин доставки квітів flowers.ua – якраз те, що вам потрібно. Підібрати правильну комбінацію квіткової композиції, а також визначитися із кількістю квітів та навіть з бюджетом – завдання, з якими професійні менеджери компанії справляються моментально. Разом з Flowers.ua ви можете бути впевнені, що романтичний сюрприз для вашої дами серця точно буде оцінений нею на всі 100%.

Як вибрати «той самий» букет?

Компанія Flowers.ua візьме на себе всю відповідальність за створення унікального букета для першого побачення. У каталозі компанії представлено безліч квіткових композицій, які підійдуть як для романтичної вечері з освідченням у коханні, так і для першої зустрічі. Серед найбільш виграшних квіткових композицій можна відзначити букет «Ніжне Ретро», який складається з 11 гілок ніжно-рожевих кущових троянд, упакованих в крафтовий папір. Даний букет можна сміливо дарувати всім дівчатам, незалежно від віку, роду діяльності та вподобань. Якщо ж ви хочете вразити наповал свою обраницю з першої ж хвилини, тоді найкращим вибором стануть букети в капелюшній коробці або метрові троянди. Даний вид упаковки вже давно користується чималою популярністю, завдяки своєму елегантному і витонченому вигляду.

Незвичайні композиції для першого побачення

Великим попитом на сьогодні користуються не тільки звичайні букети квітів, але й квіткові композиції з м’якими іграшками та солодощами. Наприклад, на сайті компанії Flowers.ua завжди у наявності є гігантські плюшеві ведмеді з 25 червоними трояндами або ж 51 червона троянда з плюшевим ведмедиком компактного розміру. Якщо ж перше побачення відбуватиметься спекотним літом, зверніть увагу на таку незвичну композицію, як вітамінний подарунок «Чарівне Літо». До її складу входять свіжі персики, ожина, малина та черешня, упаковані в декоративну коробку. А може ви напевне знаєте, що ваша обраниця небайдужа до солоденького? Тоді квіти в коробці у вигляді серця в комбінації з цукерками Рафаелло під назвою «Подарунок для неї» точно прийдуться їй до душі.

Професійний сервіс 24/7

Зробити замовлення на сайті Flowers.ua — простіше простого. Після заповнення невеликої форми та здійснення онлайн оплати, ваша заявка відразу поступає в обробку. Якщо ж ви є дуже зайнятою людиною, у вас є можливість зробити замовлення в телефонному режимі (0-800 50-03-72, безкоштовний дзвінок по Україні). Кур’єри Flowers.ua будуть тримати вас у курсі справ до тих пір, поки не віддадуть букет особисто в руки адресату, що говорить про професійний підхід. Більш того, у компанії є сторінки в соціальних мережах Instagram і Facebook, на яких ви можете стежити за новими акціями та спеціальними пропозиціями, щоб бути завжди у курсі подій. Не треба чекати особливого випадку, щоб зробити приємний сюрприз своїм коханим і близьким, достатньо всього лише одного телефонного дзвінка або кілька кліків мишкою, щоб ощасливити дівчину на першому побаченні. Менеджери колл-центру Flowers.ua приймають заявки цілодобово.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...