Реклама

👽 This is the way: вийшов трейлер другого сезону серіалу «Мандалорець»

Все добре, Малюк Йода є у трейлері.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👽 This is the way: вийшов трейлер другого сезону серіалу «Мандалорець»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👽 This is the way: вийшов трейлер другого сезону серіалу «Мандалорець»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Все добре, Малюк Йода є у трейлері.

Другий сезон серіалу «Мандалорець»

Disney+ опублікував перший трейлер нового сезону серіалу за всесвітом «Зоряних воєн» Джорджа Лукаса — «Мандалорця». У відео не показали нових персонажів, однак всі старі герої залишились у серіалі.

Очікується, що продовження серіалу матиме значно розвинутішу історію між головним героєм та його супутником, якого у мережі називають Малюк Йода (від англ. Baby Yoda). Автори серіалу Джон Фавро та Дейв Філон зазначили, що новий сезон матиме багато камео-ролей легендарних персонажів, які однозначно викличуть відчуття ностальгії у глядачів.

Читайте також: 🍆 Netflix оголосив про початок зйомок нового сезону серіалу Sex Education — що відомо

Однак, наразі точно невідомо, кого саме можна буде побачити, оскільки доступ до інформації складу акторів суворо обмежений — вони навіть зобов’язані носити чорні мантії з капюшонами на знімальному майданчику, щоб ніхто не дізнався, хто знімається.

Також Джон Фарво зазначив, що з’явиться декілька сюжетних ліній серіалу.

Історії стануть менш ізольованими — однак кожна серія все одно матиме свій шарм. Ми сподіваємося, що масштаб шоу зросте.

Джон Фавро, Співавтор «Мандалорця»

Другий сезон складатиметься з восьми серій. Продовження почнеться одразу з моменту закінчення першого сезону. Реліз відбудеться 30 жовтня на платформі Disney+.

Також ми вже раніше писали? «Мандалорець» повертається: Disney+ анонсували вихід документального серіалу, як «Мандалорець» повертається: Disney+ анонсували вихід документального серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...