Реклама

😲 Відео: вийшов трейлер драми «Атлантида»

Стрічка вийде в український прокат 5 листопада.
Čytaty latynkoju
😲 Відео: вийшов трейлер драми «Атлантида»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😲 Відео: вийшов трейлер драми «Атлантида»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Стрічка вийде в український прокат 5 листопада.

Трейлер фільму «Атлантида»

Події фільму розгортаються у 2025 році, після майбутньої перемоги України у війні з РФ. Окупований Донбас повернено до складу країни, але його території визнані непридатними для проживання. Проте на тлі спустошення народжується нове кохання.

Усі ролі у фільмі зіграли непрофесійні актори. Виконавці — колишній розвідник, волонтер благодійного фонду «Повернись живим» Андрій Римарук, парамедик Людмила Білека і доброволець Василь Антоняк. Зйомки фільму проходили у Маріуполі та Києві.

Читайте також: 🛸 В Україні розпочинається фестиваль фантастичного кіно Best Sci-Fi

«Атлантида» отримала широкий міжнародний успіх — фільм показали на понад 50 фестивалях, де окрім Венеційської перемоги, він отримав ще чотири Гран-прі, картину придбав HBO Eastern Europe та дистриб’ютори трьох європейських країн.

Окрім того, стрічка увійшла у лонг-ліст Премії Європейської кіноакадемії та змагається за право представляти Україну на «Оскарі».

Продюсерами фільму виступають Валентин Васянович, Ія Мислицька («Плем’я», «Присмерк») та Володимир Яценко («Додому», «Дике поле»). Міжнародною промоцією займається бельгійська компанія Best Friend Forever. Виробництво фільму здійснила «Студія Гармата фільм». Кінопроєкт став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державну фінансову підтримку.

Українська прем’єра «Атлантиди» відбудеться 26 вересня в рамках міжнародної конкурсної програми Одеського міжнародного кінофестивалю. У широкий український прокат стрічка вийде 5 листопада.

Також ми вже раніше писали?? Вийшов трейлер документальної стрічки про Ґрету Тунберг — I am Greta, як вийшов трейлер документальної стрічки про Ґрету Тунберг — I am Greta.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...