Реклама

💙💛 #завжди_у_серці: в Україні розпочинається інформаційна кампанія про Крим

Мета інформаційної кампанії — повернути Крим у порядок денний, оживити його образ у свідомості кожного українця, розвивати та підтримувати культуру півострова.
Čytaty latynkoju
@bdzhiiing
💙💛 #завжди_у_серці: в Україні розпочинається інформаційна кампанія про Крим
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💙💛 #завжди_у_серці: в Україні розпочинається інформаційна кампанія про Крим
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мета інформаційної кампанії — повернути Крим у порядок денний, оживити його образ у свідомості кожного українця, розвивати та підтримувати культуру півострова.

#завжди_у_серці

Міністерство культури та інформаційної політики повертає в інформаційне поле країни тему Криму. Першим кроком став соціальний відеопроєкт #завжди_у_серці, надалі планують запровадити інші активності, що актуалізують тему Криму в інфополі.

Комунікація стартувала на телебаченні та в соцмережах короткими роликами і відеоінтерв’ю, в яких українці діляться своїми спогадами про Крим. Продовженням стануть спецпроєкт з історіями на сайті «Українська правда» і флешмоб у соцмережах під хештегом #завжди_у_серці, де українці розповідатимуть власні історії про півострів. Згодом усі історії зберуть на одному ресурсі.

Як зазначили CEO Gres Todorchuk Олександр Тодорчук та продюсер Limelite Володимир Яценко, проєкт має на меті пробудити ностальгію за Кримом у мільйонів людей і нагадати, що Крим у серці та ДНК кожного з нас.

Цього року до школи пішли діти, які народилися після анексії. Для них Крим — це щось дуже далеке, прекрасне та недосяжне, відоме тільки зі спогадів батьків. Ми вирішили зібрати історії про Крим від мільйонів українців і викласти їх на одному майданчику. Щоб підживлювати пам’ять і плекати спогади до того дня, коли Україна поверне Крим.

Читайте також: 💙💛 «Що ви скажете, якщо вас почує вся Україна?» — фотопроєкт Na chasi до Дня Незалежності

Героями роликів стали люди з різних куточків України та з різними спогадами про півострів. Серед них — кримські татари, переселенці та українці, чия життєва історія якось пов’язана з Кримом.

Відео знімали на Арабатській стрілці, за півтора кілометра від берега Криму. Режисером роликів виступив Ігор Стеколенко.

Також ми вже раніше писали? Український Дім запустив опитування «Що є символом України?», як Український Дім запустив опитування «Що є символом України?»

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...