Реклама

🤤 У Франції можна замовити доставку їжі за біткоїни

Мережа з 15 тисяч точок доставки їжі почала приймати криптовалюту у якості оплати.
Čytaty latynkoju
🤤 У Франції можна замовити доставку їжі за біткоїни
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤤 У Франції можна замовити доставку їжі за біткоїни
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мережа з 15 тисяч точок доставки їжі почала приймати криптовалюту у якості оплати.

Їжа за біткоїни

У варіантах оплати доставки замовлення мережі ресторанів Just Eat з’явився новий пункт, згідно з яким можна сплатити замовлення біткоїнами.

Відповідальним провайдером платежів обрали криптовалютний процесинговий сервіс BitPay.

Оплата криптовалютою у Just Eat проводиться без стягування комісії, однак компанія попередила клієнтів, що для цієї форми оплати необхідно мати цифровий гаманець чи завантажити спеціальний застосунок.

Пункт про можливість оплати доставки біткоїном

Наразі користувачі сервісу можуть сплатити своє замовлення через PayPal, ваучери мережі та відтепер ще й через криптовалюту.

Також ми вже раніше писали? В Австралії та Новій Зеландії тепер можна придбати Coca-Cola за біткоїн, як в Австралії та Новій Зеландії тепер можна придбати Coca-Cola за криптовалюту.

Читайте також: 📈 Біткоїн досяг максимальної популярності за останні 3 роки — дослідження The Tie

Coca-Cola за біткоїн

10 років тому Ласло Гейніц замовив піцу за 10 000 BTC, що стало першою комерційною операцією за допомогою біткоїна. Сьогодні б ця піца коштувала 95 мільйонів доларів.? Сьогодні Bitcoin Pizza Day — рівно 10 років тому хлопець придбав дві піци за 10 000 біткоїнів

Сьогодні розрахунок криптою, хоч і залишається диковинкою, але все ж набагато більш поширений. Наприклад, відтепер мешканці Австралії та Новій Зеландії можуть придбати Coca-Cola за криптовалюту. Про це повідомив один з найбільших виробників напоїв в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні компанія Amatil, передає Forklog.

Таке рішення компанія прийняла у співпраці з інтегратором цифрових платежів Centrapay.

Придбати напій можна буде за допомогою QR-коду через застосунок Sylo Smart Wallet у понад 2 000 торгових автоматів.

У самій компанії вважають, що операції з криптовалютами є ідеальним рішенням під час пандемії через COVID-19, оскільки вони мінімізують фізичні контакти та використання готівки.

До того ж у Centrapay планують розширювати своє покриття — вже найближчим часом ця функція з’явиться доступною в Північній Америці.

Раніше ми вже писали? Поїсти за біткоїн і (не) померти від голоду: Чи готовий Київ приймати крипту?, чи готовий Київ приймати крипту — поїсти за біткоїн і (не) померти від голоду.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...