Реклама

🛵 У Glovo запустили передплату на безкоштовну доставку — як працює

Наразі сервіс працює в тестовому режимі.
Čytaty latynkoju
🛵 У Glovo запустили передплату на безкоштовну доставку — як працює
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🛵 У Glovo запустили передплату на безкоштовну доставку — як працює
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі сервіс працює в тестовому режимі.

Передплата на Glovo

Як повідомляє Retailers, сервіс доставки запускає передплату на місячну безкоштовну доставку — Glovo Prime. Вартість передплати на один місяць (30 днів з моменту оплати) становить 199₴.

Оформити передплату можна у відповідному розділі у мобільному застосунку сервісу. Після скасування передплати, її умови залишаються активними до кінця оплаченого періоду.

Передплата працює на всі види доставки сервісу, крім «Експрес-доставки» (швидкісна доставка кур’єром) та «Що завгодно». Безкоштовна доставка доступна у відповідних закладах з позначкою Glovo Prime. Скористатись перевагами передплати можна за умови замовлення:

Читайте також: 🛵 Glovo починає запускати «хмарні кухні» в Україні — почали з Києва
  • від 150₴ з ресторанів, кафе і магазинів (розділи «Їжа», «Кава і десерти», «Подарунки», «Здоров’я і краса»)
  • від 180₴ в замовленнях з супермаркетів

Протягом передплати можна робити необмежену кількість замовлень з безкоштовною доставкою.

В Україні сервіси передплати зараз тільки набувають популярності, але Glovo Prime вже має очевидні переваги для українських користувачів застосунку Glovo. Наприклад, середня вартість доставки з ресторанів в Києві — 40 грн, в розділі «Супермаркети» і «Здоров'я і краса» — 60 грн. З Glovo Prime користувач отримує явну економію, якщо робить більше 4-х замовлень в місяць з різних розділів. Основна цільова аудиторія Glovo Prime — користувачі сервісу Glovo, які здійснюють понад 15 замовлень на місяць, яких в Україні вже є значна кількість. В майбутньому ми плануємо збільшувати можливості послуги Glovo Prime, зокрема, додавати вигідні акційні пропозиції від партнерів сервісу.

Прес-служба Glovo в Україні

Можливість передплати запустив ще у 2018 році. Україна стала 12 країною з 22, де запустили Glovo Prime. Наразі передплата вже доступна в Іспанії, Італії, Грузії, Румунії та ще семи країнах. Приблизно 10% користувачів сервісу є передплатниками Glovo Prime.

Також ми вже раніше писали?️ Glovo розпочав доставку у Київській області, як Glovo розпочав доставку у Київській області.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...