Реклама

🤪 Netflix надав безкоштовний доступ до деяких фільмів та серіалів — без реєстрації

Вільний доступ відкрили до 10 шоу сервісу.
Čytaty latynkoju
🤪 Netflix надав безкоштовний доступ до деяких фільмів та серіалів — без реєстрації
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤪 Netflix надав безкоштовний доступ до деяких фільмів та серіалів — без реєстрації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вільний доступ відкрили до 10 шоу сервісу.

Безкоштовні фільми та серіали на Netflix

Нещодавно стрімінговий сервіс надав безкоштовний доступ до деяких фільмів та серіалів, які особливо мають попит на платформі. У самій компанії повідомили, що таке рішення дозволить багатьом новим користувачам ознайомитись з контентом сервісу та заохотити їх до реєстрації на платформі.

Раніше Netflix вже викладав у вільний доступ деякі свої шоу. У квітні сервіс виклав 10 документальних фільмів на YouTube. А тепер користувачі з понад 200 країн по всьому світові мають можливість переглянути одні з найпопулярніших шоу сервісу навіть без попередньої реєстрації.

Переглянути серіали та фільми можна лише через браузер чи застосунок на Android. iPhone та iPad наразі ще не підтримують можливість безкоштовного перегляду.

Серед шоу можна переглянути сім серіалів та три фільми сервісу. Безкоштовно можна подивитись лише першу серію серіалу, а фільми доступні повністю.

Що саме можна переглянути

«Дивні дива» (Stranger Things)

«Дивні дива» — американський науково-фантастичний серіал, створений братами Даффер. Він зарекомендував Netflix як платформу, що може робити дійсно якісні та цікаві продукти.

Серіал має дуже багато посилань до попкультури 1980-х років, що була дуже популярною у США — робіт Стівена Кінга, Говарда Філліпса Лавкрафта, Стівена Спілберга, Джона Карпентера, Джорджа Лукаса, Девіда Лінча та інші фільми та літературні твори.

«Дивні дива» отримали шість премій «Еммі» та 30 номінацій, в тому числі в категорії «Кращий драматичний серіал», чотири номінації на премію «Золотий глобус» і десять номінацій на премію Американської гільдії кіноакторів, завоювавши одну нагороду в категорії «Кращий акторський склад в драматичному серіалі» у 2017 році.

«Наша планета» (Our Planet)

«Наша планета» — документальний серіал, що звертає увагу на проблеми охорони природи та показує тварин в їхніх природних умовах, які змінились через вплив людини на навколишній світ, що спричинив зміни клімату.

Зйомки проводились в 50 країнах світу, включно з Україною, протягом чотирьох років, а знімальна команда налічувала більш ніж 600 осіб. Відзнятого матеріалу вийшло на понад три з половиною тисячі знімальні дні.

До того ж серіал оповідач серіалу Девід Аттенборо отримав «Еммі», а «Наша планета» перемогла у категорії «Найкращий документальний фільм».

В останній серії «Нашої планети» показуютьДивитись на вихідних: «Наша планета» від Netflix Чорнобильську зону відчуження. Після катастрофи на ЧАЕС люди покинули ці місця. Коли радіація зменшилася, екосистеми, що були порушені до та під час катастрофи, почали відновлюватися.

«Еліта» (Elite)

«Еліта» — іспанський драматичний веб-серіал, прем’єра якого відбулася 5 жовтня 2018 року на Netflix. Автори серіалу — Карлос Монтеро та Даріо Мадрона. Кожен сезон серіалу складається з восьми серій.

Серіал розповідає про життя та проблеми учнів елітної школи, зокрема про складні взаємостосунки, прийняття себе та знущання однолітків. Крім цього, у структурі серіалу використано сюжет із поверненнями у хронології до минулого часу, де поясняються причини та мотиви вже скоєних дій героїв.

Шоу отримало багато схвальних відгуків від глядачів по всьому світові. Також вже нещодавно оголосили про подовження серіалу на четвертий та п’ятий сезон.

«Два Папи» (The Two Popes)

Стрічка режисера Фернанду Мейрелліша базується на п’єсі «Папа» Ентоні Мак-Картена. Головні ролі у фільмі грають актори Ентоні Гопкінс та Джонатан Прайс. Сюжет розповідає про кризу католицької церкви у 2010 році, коли було багато скандалів пов’язаних з проблемами церкви й врешті Папа Римський Бенедикт XVI вирішив піти з посади.

Фільм отримав декілька нагород, а глядачі особливо відзначають гумор стрічки та її «справжність». Однак церква негативно відреагувала на фільм. Католики не схвалюють події у фільмі та зазначають, що всі події вигадані.

«Бебі-бос: назад до роботи» (Baby Boss: Back to Business)

Це анімаційний серіал продовження однойменного мультфільму 2017 року. Головний герой Тім лише немовля, однак попри свій вік його поведінка нагадує типового дорослого бізнесмена, який готовий на будь-що заради мети.

Це єдине шоу, що отримало рейтинг доступний для перегляду з дітьми (від семи років). Загалом серіал має великий попит і наразі вже є три цілих сезони шоу.

«Ґрейс і Френкі» (Grace and Frankey)

Це американський комедійний серіал, створений авторкою культового серіалу «Друзі» Мартою Кауфман. Сюжет шоу базується на житті двох жінок — Ґрейс та Френкі, які завжди були заклятими ворогами. Однак, одного дня їхні чоловіки повідомляють, що вони люблять одне одного і залишають своїх дружин. Врешті це значно зблизило жінок і вони стали найкращими подругами.

Читайте також: 😲 Netflix знімає свій перший фільм в Україні

Головні актриси Джейн Фонда та Лілі Томлін були неодноразово номіновані на премію «Еммі» в категорії «Краща актриса в комедійному серіалі».

4 вересня 2019 року серіал був продовжений на сьомий, фінальний сезон з 16 епізодів, тим самим роблячи шоу найтривалішим серіалом в історії Netflix.

«Кохання наосліп» (Love Is Blind)

Це розважальне шоу Netflix, у рамках якого 30 жінок і чоловіків шукають свого супутника життя, однак, згідно з умовами проєкту, вони не можуть бачити один одного доки не вирішать заручитися.

Вже після заручення вони можуть зустрітись, сходити на побачення та познайомитись з батьками один одного. Дейтинґ-шоу отримало двозначні відгуки, але багато глядачів зазначають, що з кожним епізодом бажання дізнатись, що буде далі стає все більше й більше.

«Пташиний короб» (Bird Box)

«Пташиний короб» — американський постапокаліптичний фільм жахів 2018 року данської режисерки Сюзанни Бір. Сюжет стрічки базується на романі письменника Джоша Малермана.

У альтернативному світі невідомі сутності змушують людей вчинити самогубство, якщо подивитись на них. Багато людей сходять з розуму та починають вбивати один одного. Однак головна героїня зі своїми дітьми намагається вижити у цьому світі та знайти безпечне місце, через що вони змушенні майже завжди робити все наосліп — із зав’язаними очима.

За перший тиждень фільм переглянули 45 мільйонів глядачів, що стало рекордом за всю історію Netflix. У жовтні 2017 Netflix за власними підрахунками мала понад 130 мільйонів передплатників, тобто фільм побачила майже третина з них.

«Коли вони нас побачать» (When They See Us)

Серіал заснований на реальній історії. У 1989 році п’ятеро чорношкірих і мексиканських підлітків з Гарлема були спочатку звинувачені ЗМІ, а потім засуджені до тюремних термінів за жорстоке зґвалтування білої дівчини, вчинене в Центральному парку Нью-Йорка. Всі п’ятеро постраждали несправедливо, здебільшого через расові забобони, і були реабілітовані лише у 2014 році, коли з’явився справжній гвалтівник, який визнав свою провину.

Серіал номінували на 11 премій «Еммі», а виконавець однієї з головних ролей Джарел Джером — отримав премію як найкращий актор.

«Загадкове вбивство» (Murder Mystery)

Комедія-детектив з Дженіфер Еністон та Адамом Сандлером у головних ролях. Сюжет базується на подорожі Європою поліцейського Ніка Шпіца та його дружини перукарки Одрі. Під час свого круїзу вони зустрічають відомого мільярдера, якого вбили. Врешті у вбивстві почали підозрювати саме пару, однак вони цього не робили.

Також ми вже раніше писали про історію Netflix — як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети.? Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...