Реклама

🏛 Маріїнський палац відкриють для екскурсій

Відвідати резиденцію президента можна буде вже з 4 вересня.
Čytaty latynkoju
uk.wikipedia.org
🏛 Маріїнський палац відкриють для екскурсій
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏛 Маріїнський палац відкриють для екскурсій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відвідати резиденцію президента можна буде вже з 4 вересня.

Маріїнський палац та екскурсії

Палац є визначною пам’яткою палацової архітектури стилю бароко та внесений до реєстру пам’яток національного культурного надбання.

Під час екскурсії палацом можна буде ознайомитися з експозицією картин та подарунків президентів України, церемоніальною залою, залою для переговорів.

Тут проводяться саміти, офіційні прийоми на найвищому рівні, церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав, нагород, зустрічі іноземних делегацій на найвищому рівні та інші заходи. З 2003 по 2017 роки палац був на реставрації, а після того закритим для відвідувачів.

Цей палац має довгу та складну історію. Але це також частина української історії. І я вважаю, правильно відкрити двері палацу для всіх людей, всіх українців, щоб кожен зміг торкнутися сторінок цієї історії: інколи драматичних, а інколи — визначних.

Володимир Зеленський, Президент України

Відтепер кожен охочий зможе відвідати Маріїнський палац у п’ятницю, суботу та неділю, з 10 до 17 години. А щочетверга проводитимуть спеціальні екскурсії для школярів. Екскурсії триватимуть 45 хвилин.

Перед екскурсією необхідно попередньо забронювати дату та час свого візиту на сайті та купити квиток. Також неохідно мати з собою паспорт.

Вартість квитка становить 150₴. Для пільгових категорій громадян — 75₴. Безкоштовними екскурсії будуть для дітей до семи років.

Також ми вже раніше писали? Київський ВДНГ буде водити екскурсії історичними місцями Експоцентру, як Київський ВДНГ буде водити екскурсії історичними місцями Експоцентру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...