Реклама

💪 Яким має бути сучасний офіс — 5 пунктів, про які не можна забувати, на прикладі Enjoy the Wood

Теперішнє розуміння, яким мусить бути робочий простір, дуже відрізняється від того, що думали про офіс раніше. Сьогодні не можна просто посадити людей за стіл посеред голих стін і вважати, що цього достатньо. Розповідаємо, без чого офіс — не офіс, та як знайти ідеальний баланс між роботою та відпочинком на прикладі офісу Enjoy the Wood.
Čytaty latynkoju
💪 Яким має бути сучасний офіс — 5 пунктів, про які не можна забувати, на прикладі Enjoy the Wood
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💪 Яким має бути сучасний офіс — 5 пунктів, про які не можна забувати, на прикладі Enjoy the Wood
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Теперішнє розуміння, яким мусить бути робочий простір, дуже відрізняється від того, що думали про офіс раніше. Сьогодні не можна просто посадити людей за стіл посеред голих стін і вважати, що цього достатньо. Розповідаємо, без чого офіс — не офіс, та як знайти ідеальний баланс між роботою та відпочинком на прикладі офісу Enjoy the Wood.

Матеріал підготовлено за підтримки

Enjoy the Wood

На роботі ми проводимо щонайменше 8-9 годин на день — більшу частину нашого активного часу. Тому вкрай важливо, аби компанія-працедавець забезпечила нам гідні умови праці, джерела натхнення та можливості для перепочинку.

Enjoy the Wood собаку з’їли на інтер’єрах та створенні затишної атмосфери у приміщеннях — будь-то офіс чи оселя. Під час розробки дерев’яних мап та інших цікавинок, вони приділяли величезну увагу тому, щоб вони вписалися у будь-яку обстановку. Саме тому ми і розпитали їх, про що не варто забувати під час облаштування офісу.

Безпека
Під час пандемії цей аспект, звісно, вийшов на перше місце

Комфортна дистанція, антисептики, маски цьогоріч стали незмінним атрибутом будь-якого офісу. Нехтувати заходами безпеки в умовах пандемії не можна.

Ми дуже піклуємося про здоров'я і самопочуття наших працівників. Для запобігання передачі вірусу ми щодня проводимо вологе прибирання, кілька разів на день робимо провітрювання і обробляємо всі поверхні антисептиками. Всі працівники забезпечені засобами дезінфекції в офісі та дотримуються безпечної дистанції

Enjoy the Wood
Екологічність

Враховуючи Цілі сталого розвитку ООН, Європейський Зелений Курс та стан екології України, жоден бізнес не може стати осторонь екологічних проблем. З екологічних практик, які доступні будь-якому офісу вже сьогодні, є облаштування екологічними матеріалами, сортування сміття, відмова від одноразового посуду.

Цим можна займатися вже сьогодні, не чекаючи на законодавчі зміни чи інші стимули.

Ми намагаємося заощаджувати природні ресурси, але нам ще належить в цьому вирости. Але ми вже використовуємо багаторазові трубочки для напоїв, здаємо всі батарейки на правильну утилізацію і незабаром збираємося сортувати сміття

Enjoy the Wood

Також Enjoy The Wood розпочали велику ініціативу з висадки живих дерев. Компанія виділяє кошти з продажів своїх товарів та купляє на них дерева. Всього Enjoy The Wood планує висадити 12 тисяч дерев до кінця 2020 року. За словами представників компанії, це дуже надихає їхніх працівників, які пишаються тим, що своєю роботою також допомагають покращити екологію нашої країни.

Робоча атмосфера
Коли почав орати, так у сопілку не грати

Все-таки, головне, заради чого ми приходимо до офісів — це робота. Попри необхідність забезпечити гарну атмосферу, в першу чергу, вона має сприяти робочому процесу та не відволікати від нього.

У попередньому офісі ми мали open space — це був цікавий досвід роботи. Але команда виросла і нам доводиться «ховати» всіх по кабінетах

Enjoy the Wood

У новому офісі Enjoy the Wood три кабінети. У кожного з них своя назва: «Дій» — для топ-менеджерів, у «Мрій» працюють менеджери, «Надихайся» — кабінет для маркетологів. Хоча по відділам є розділення, всередині кожного кабінету стоїть загальний стіл, тому співробітники можуть обмінюватися інформацією і завданнями під час роботи.

Якщо співробітнику потрібно виконати суперскладне завдання, на яку потрібна додаткова концентрація, він може скористатися маленькою кімнатою для перемовин із теплим світлом і м’якими стільцями, щоб усамітнитися і зосередитися на рішенні завдання.

Ми хочемо знайти баланс між продуктивною роботою і комфортом співробітників, тому облаштували наш офіс так, щоб співробітників нічого не відволікало від роботи, але в той же час у нас є зони для відпочинку, коли людям потрібно перепочити та перезавантажитися

Enjoy the Wood
Відпочинок
All work and no play makes Jack a dull boy

Подбайте про те, аби вашим співробітникам було де перепочити від рутини та перезавантажити мізки. Класна зона відпочинку — запорука щасливих та продуктивних людей.

У нашому офісі є величезний хол — це основна зона для відпочинку і наших планерок

Enjoy the Wood

У холі розмістили зручний диван, де працівники можуть кілька хвилин відпочити, а також настільний футбол для турнірів між працівниками.

У холі зазвичай ми проводимо міні-лотерею, де розігруємо різні призи серед співробітників

Enjoy the Wood

Також є кімната «Заряджайся» — це кухня з кавоваркою, яка робить не тільки смачну, але й красиву тришарову каву. Ну, а «Розслаблюйся» — це туалет.

Під час дистанційної роботи дуже втрачається близькість між людьми. Ми дуже чекали того моменту, коли знову зможемо збиратися разом

Enjoy the Wood
Джерела для натхнення
Класні ідеї приходять лише у сприятливій атмосфері

Наповніть приміщення цікавими предметами інтер’єру, настінними написами та картинами. Підійти креативно можна навіть до меблів. Це допоможе вашим працівникам думати нестандартно та виходити за рамки своїх компетенцій і повноважень.

Завдяки вступній програмі у корпоративну етику, всі наші співробітники знають, що вони можуть бути «орлами» або «качками». Орел — людина, якій властиво самій вирішувати проблеми, сміливо дивитися в майбутнє і діяти. Качки зазвичай ниють, скаржаться і нічого не роблять. У нас в офісі можна почути фразу «Не будь качкою», яка відразу всім зрозуміла

Enjoy the Wood

Enjoy The Wood завжди раді новим перспективним та ініціативним співробітникам, які хочуть приєднатися до їхньої команди.

Надихайтеся та створюйте власний ідеальний робочий простір разом з Enjoy the Wood!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...