Реклама

📱 Результати дослідження live-стрімінга в період пандемії COVID-19: що змінилося

Компанія Payoneer опублікувала масштабне дослідження live-стрімінгу, в якому аналітики вивчали, як на індустрії відобразилась ситуація з коронавірусом.
Čytaty latynkoju
📱 Результати дослідження live-стрімінга в період пандемії COVID-19: що змінилося
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Результати дослідження live-стрімінга в період пандемії COVID-19: що змінилося
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Payoneer опублікувала масштабне дослідження live-стрімінгу, в якому аналітики вивчали, як на індустрії відобразилась ситуація з коронавірусом.

Щоб скласти цілісну картину, опитали 200 стрімерів з усього світу. Отримані дані дозволяють зрозуміти, як карантин вплинув на їхні доходи і які тенденції для індустрії live-трансляцій вимальовуються вже зараз.

Як змінився стрімінг

З початку введення карантинних заходів (березень 2020 р.) світовий сектор стрімінгу виріс на 45%. Зокрема, з середини березня кількість глядачів YouTube Gaming зросла на 15%, Twitch — на 10%.

Багато користувачів розглядають live-стріми як спосіб заробітку. До того ж, в період ізоляції для деяких саме трансляції стали основним джерелом доходу. 38% стрімерів впевнені, що їхній дохід збільшиться в період пандемії. Тоді як 62% вважають, що в період локдауну дохід зменшиться або залишиться на сталому рівні.

Якою б серйозною не була загроза тривалого карантину, він, все ж, закінчиться. 62% опитаних очікують, що їхні доходи зростуть після закінчення пандемії. 27% вірить, що ситуація не зміниться. І тільки 11% вважають, що їхні доходи зменшяться. Це говорить про досить оптимістичні прогнози майбутнього live-трансляцій.

За даними Research and Marketers, ось так буде змінюватися оцінка стрімінгового ринку з 2016 до 2027 року. У 2016-му році ринок трансляцій оцінювався в $ 30,29 млрд, з урахуванням його швидкого зростання вже до 2021 його вартість наблизиться до $70,05 млрд, тобто зросте більш ніж в два рази. Тенденція активного розвитку збережеться і далі: у 2027-му варто очікувати стрибка до $184,3 млрд.

Висновок

На завершення аналітики відзначили, що за період пандемії галузь live-стрімінгу істотно зросла. Індустрія розвивається, з’являються нові формати і тренди, які захоплюють увагу мільйонів глядачів. Бізнесу і приватним підприємцям, щоб залишатись на гребні хвилі, варто зануритися в сферу live-стрімінгу і вивчити, як її можна застосувати у своїх проектах. Live-трансляції показали себе одним з найефективніших комунікаційних інструментів в рамках локдауну.

Ознайомитися з повним дослідженням live-стрімінгу можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...