Реклама

📝 Інтернет-провайдер «Воля» змінив логотип — відтепер Volia латинкою

Інтернет-провайдер «Воля» змінив брендинг та логотип, водночас залишивши фірмові кольори логотипу, а саме: зелений та помаранчевий.
Čytaty latynkoju
📝 Інтернет-провайдер «Воля» змінив логотип — відтепер Volia латинкою
  1. Головна
  2. Новини
  3. 📝 Інтернет-провайдер «Воля» змінив логотип — відтепер Volia латинкою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інтернет-провайдер «Воля» змінив брендинг та логотип, водночас залишивши фірмові кольори логотипу, а саме: зелений та помаранчевий.

Що нового

Відтепер на офіційному сайті компанії та на сторінці у Facebook компанія має назву не «Воля», а Volia.

На зміну логотипу звернуло увагу видання ain.ua.

Тестова версія сайту

Наразі невідомо, чи є зміна логотипу частиною більш масштабного ребрендингу. Проте, з офіційного сайту Volia вже можна перейти на тестову версію нового сайту.

Чинна версія сайту

Як можна побачити, кольори нового сайту відповідають новому брендингу.

Тестова версія нового сайту

Українська латинка сьогодні

Na chasi наразі є першим в Україні виданням, яке виходить двома версіями української абетки — кирилицею та латинкою. Ми використовуємо власний варіант латинки, розроблений видавцем Na chasi Олексієм Федоровим, який має кілька важливих новацій та спрощень порівняно із варіантами з минулих століть, що робить його більш адаптованим до потреб саме сучасної мови.

Зокрема, пропонується зберегти літеру Ї як характерну для української мови, а також не виокремлювати звуки «дз» та «дж» окремими літерами.

Восени минулого року видавництво «Залізний тато» також презентувало? Вийшла «Енеїда» українською латинкою з ілюстраціями на тему війни на сході країни класичний твір Івана Котляревського «Енеїда» українською латинкою. На думку головного редактора проєкту Дмитра Савченка, використання латинки замість кирилиці допоможе Україні швидше стати частиною цивілізованого світу.

Спробувати латинку

Щоби прочитати цю новину українською латинкою, перейдіть за посиланням і впевніться, що це насправді зовсім не важко. А на сторінці маніфесту можна також спробувати латинизувати власний текст. Інтерфейс для латинизації знаходиться знизу сторінки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...