Реклама

🎬 Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів 2020 оголосив програму

Фестиваль стартує 24 вересня.
Čytaty latynkoju
🎬 Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів 2020 оголосив програму
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎬 Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів 2020 оголосив програму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фестиваль стартує 24 вересня.

Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів 2020

Дев’ять найкращих робіт обрано серед 971 заявки з 54 країн світу. За традицією, до числа фіналістів увійшли фільми, які вже зарекомендували себе на престижних міжнародних кінофестивалях.

Усі роботи-фіналісти Манхеттенського кінофестивалю короткометражних фільмів автоматично кваліфікуються для номінації на премію «Оскар». Срібний призер торішнього фестивалю, «Футбольний клуб Нефти», здобув у 2019 році номінацію на премію Американської кіноакадемії.

Іранська стрічка «Іспит» про дівчину-наркокур’єрку була відзначена премією за найкращу жіночу роль на кінофестивалі «Санденс», а також змагалась за звання найкращого короткометражного фільму на міжнародному кінофестивалі у Торонто та київській «Молодості».

Фільм «Подарунок» палестинської режисерки Фари Набулсі про Західний берег річки Йордан здобув Гран-прі міжнародного конкурсу у Клермон-Феррані та призи фестивалів у Брукліні, Клівленді та Палм-Спрінгс.

Ізраїльська драма про викрадений велосипед, стрічка «Біле око», стала тріумфатором одного з найбільших північноамериканських фестивалів South by Southwest та зібрала нагороди на батьківщині — на міжнародному кінофестивалі у Хайфі.

Анімацію у програмі фестивалю представляє французька стрічка «Маестро» аніматорів Флоріана Бабікяна та Віктор Ціаре про білку-диригента.

Крім того, до програми увійшли фільми «Безпечний простір» (Австралія), «Два хлопчики» (США) та «Стікер» (Північна Македонія) та інші.

Цієї осені щорічний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів проходить 24-й раз і об’єднує поціновувачів короткого метра у понад 400 містах на 6 континентах. Стати членом міжнародного журі та взяти участь у виборі найкращої короткометражки року може будь-хто – достатньо заповнити бюлетень для голосування після сеансу. Переможці будуть оголошені 1 листопада 2020 року на сайті фестивалю.

Також ми вже раніше писали?? Apple виклала короткометражний фільм, який зняли на iPhone 11 Pro, як Apple виклала короткометражний фільм, який зняли на iPhone 11 Pro.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...