Реклама

🛩 В Умані плануть створити міжнародний аеропорт

Також вже знайшли інвестора, який допоможе в реалізації проєкту.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🛩 В Умані плануть створити міжнародний аеропорт
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🛩 В Умані плануть створити міжнародний аеропорт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також вже знайшли інвестора, який допоможе в реалізації проєкту.

Міжнародний аеропорт в Умані

Як передає видання #ШОТАМ з посиланням на «ПроВсе», голова Черкаської ОДА Роман Боднар повідомив під час пресконференції, що військовий аеропорт в Умані планують реконструювати та зробити можливим для перевезення пасажирів — він матиме подвійне призначення.

Наразі вже обговорюють те, кому саме належить ця територія та ділянка біля аеропорту. Голова Черкаської ОДА також зазначив, що згідно з певними даними, аеропорту можуть використовувати для наукової діяльності.

Також Роман Боднар повідомив, що вже провели декілька зустрічей в Міністерстві оборони, під час яких намагались вирішити питання стосовно статусу земель біля аеропорту із Міністерством науки та освіти України.

Читайте також: 🚎 Мінінфраструктури розробило законопроєкт, що покращує роботу громадського транспорту — що зміниться

Якщо знайдуть рішення цього питання — реалізацію проєкту почнуть найближчим часом.

Окрім того, він зазначив, що нині вже знайшли інвестора, який готовий виділити гроші на міжнародний аеропорт в Умані. Завдяки допомозі інвестора з державного бюджету залучать мінімальну суму коштів.

На території аеропорту залишиться диспетчерська служба. Потрібно зробити злітно-посадову смугу та облаштувати пасажирський термінал. Після його можна буде використовувати для пасажирських перельотів.

Роман Боднар, Голова Черкаської ОДА

Також ми вже раніше писали? Восени планують розпочати будівництво вантажного терміналу аеропорту «Бориспіль», як восени планують розпочати будівництво вантажного терміналу аеропорту «Бориспіль».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...