Реклама

🤳🏻 В Instagram додали QR-коди, що дозволяють швидко підписуватись на акаунти

QR-коди повністю замінять іншу схожу функцію соцмережі — Nametags.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 В Instagram додали QR-коди, що дозволяють швидко підписуватись на акаунти
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 В Instagram додали QR-коди, що дозволяють швидко підписуватись на акаунти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
QR-коди повністю замінять іншу схожу функцію соцмережі — Nametags.

QR-коди в Instagram

Через пандемію у всьому світі люди почали значно частіше користуватись QR-кодами. Вони замінили меню в ресторанах, звичні способи оплати та ще безліч багатьох інших функцій у нашому житті. Як передає видання The Verge, у мобільному застосунку Instagram додали спеціальні QR-коди, за допомогою яких можна підписатись на будь-який обліковий запис.

У самій компанії очікують, що нові коди дозолять значно спростити знаходження акаунтів у соцмережі. Також це дозволить бізнесу надавати усю необхідну інформацію клієнтам безпосередньо через свій обліковий запис, що може посприяти надходженню нових користувачів в соцмережі.

Просто проскануйте за допомогою камери код і ви відкриєте сторінку в Instagram

Аби скористатись QR-кодом достатньо просто оновити застосунок до останньої версії та перейти до налаштування профілю. У розділі ви побачите свій QR-код. Його можна зберегти чи частомізувати за вашим стилем — обрати колір, додати емодзі чи зробити селфі.

Читайте також: 🖨 Вчені винайшли 3D-принтер, який робить татуювання, що допомагає в лікуванні

Раніше журналіст Джош Костін знайшов?? Apple може випустити новий застосунок доповненої реальності та свої фірмові QR-коди у файлах оновлення iOS 14 інформацію про новий застосунок для зчитування QR-кодів — Gobi.

QR-коди від Apple

За допомогою програми Gobi можна буде отримувати інформацію зі спеціальних QR-кодів від Apple, приклади яких також знайшли у файлах операційної системи.

Приклади QR-кодів

Файли Gobi мали QR-коди, які відкривали веб-сайти Mac Pro та Apple Watch. Також був код, що відкривав сторінку з фільмом «Зоряні Війни: Бунтар Один» на iTunes та код, що відкривав сторінку, де можна було отримати картку від кав’ярні Starbucks.

У коді файлу можна також побачити, що нові QR-коди дозволять використовувати дані про місцезнаходження, що дозволить підлаштовувати інформацію в кодах в залежності від вашого місцеперебування.

Також у файлах знайшли приклад доповненої реальності від застосунку. На зображені можна побачити концепт доповненої реальності від Apple — це пагода, японська традиційна будівля.

Пагода у доповненій реальності

Також ми раніше писали?? НБУ оголосив правила використання QR-кодів для оплати товарів і послуг, як НБУ оголосив правила використання QR-кодів для оплати товарів і послуг.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...