Реклама

⭐️ «Uber Pro»: Uber представляє нову програму винагород для водіїв в Україні

Компанія представила спеціальну програму винагород Uber Pro, щоб відзначити якісну роботу водіїв, допомогти їм у досягненні власних цілей як у професійному, так і в особистому житті, а також підтримати як під час роботи, так і поза її межами.
Čytaty latynkoju
⭐️ «Uber Pro»: Uber представляє нову програму винагород для водіїв в Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. ⭐️ «Uber Pro»: Uber представляє нову програму винагород для водіїв в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія представила спеціальну програму винагород Uber Pro, щоб відзначити якісну роботу водіїв, допомогти їм у досягненні власних цілей як у професійному, так і в особистому житті, а також підтримати як під час роботи, так і поза її межами.

«Uber Pro»

За допомогою програми Uber Pro водії можуть отримувати спеціальні винагороди, які будуть допомагати їм з користю використовувати свій час. Вона надає цінні переваги, від знижок на медичне обслуговування, страхування автомобіля і до пропозицій з особистого розвитку. Крім вже існуючих переваг, таких як швидке отримання замовлень в аеропортах або пріоритетна підтримка, компанія тепер представляє нові винагороди.

В рамках програми Uber Pro водії можуть отримувати нагороди, які допоможуть їм під час роботи. До них відносяться спеціальні знижки на паливо на станціях OKKO, Motto, Shell, «БРСМ-Нафта» або Glusco. Крім того, Uber також співпрацює з компаніями Universalna і «Еліт», щоб водії могли отримувати знижки на технічне обслуговування і запчастини для автомобілів.

Більше того, водії зможуть отримувати пріоритетну підтримку в застосунку Uber, замовлення в аеропортах, а також доступ до додаткової функції «Пункти призначення», яка дозволяє їм отримувати запити на поїздки тільки в потрібному напрямку. Їм також буде показана додаткова інформація про тривалість та напрямок будь-якої майбутньої поїздки, перш ніж вони її приймуть. Більш детальну інформацію можна знайти тут.

З програмою Uber Pro, ми хочемо надати водіям додаткові переваги, такі як знижки на паливо і обслуговування автомобілів, а також доступ до ексклюзивних функцій в додатку, щоб вони залишалися в безпеці і могли максимально використовувати свою активність у дорозі і поза її межами.

Георгій Соколянський, Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі

Як працює програма

Uber Pro — це багаторівнева система винагород партнерів з чотирма статусами: Blue, Gold, Platinum і Diamond. Всі водії, підключившись до Uber Pro, автоматично отримають статус Blue.

Щоб отримати доступ до нагород на рівнях Gold, Platinum або Diamond, водіям необхідно підтримувати рейтинг не менше 4,85 зірки і низький рівень скасування замовлень. Водії заробляють бали за кожну поїздку протягом фіксованого 3-місячного періоду, після чого отримують статус. Водії отримують один бал за поїздку і три бали за поїздку в години пік.

Читайте також: 💸 Expirenza чайові: вийшов сервіс, що дозволяє переказувати чайові безпосередньо на картку

Водії можуть ознайомитись з програмою Uber Pro, побачити доступні нагороди і відслідковувати прогрес у досягненні своїх цілей безпосередньо в розділі нагород свого застосунку. Користувачі також зможуть бачити статус водія в Uber Pro під час замовлення поїздки в програмі.

Якщо водії не здійснюють поїздки або відмовляються від участі в програмі — це не несе для них негативних наслідків. Це програма винагород для водіїв-партнерів, яка спрямована на покращення досвіду водіїв в програмі Uber.

Скористатись послугами Uber можна за посиланням.

Також ми вже раніше писали? Українські перевізники опублікували законопроєкт про легалізацію українського ринку таксі, як українські перевізники опублікували законопроєкт про легалізацію українського ринку таксі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...