Реклама

🏅 Проєкти українських студентів перемогли на міжнародному конкурсі винаходів GYSTB

Отразу три проєкти перемогли на заході.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🏅 Проєкти українських студентів перемогли на міжнародному конкурсі винаходів GYSTB
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🏅 Проєкти українських студентів перемогли на міжнародному конкурсі винаходів GYSTB
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Отразу три проєкти перемогли на заході.

Міжнародний конкурс винаходів GYSTB

У рамках міжнародного молодіжного конкурсу Global Youth Science and Technology Bowl українська команда студентів розробників посіла одне перше місце та отримала декілька спеціальних призів.

Цього року захід присвячений молодим дослідникам у сфері біології, хімії, фізики та техніки в Гонконзі відбувся цьогоріч в онлайн-форматі через спалах COVID-19. Загалом у заході брали участь 74 проєкти зі всього світу. Про це передає Studway з посиланням на сайт МОЗ.

Конкурс організувала Федерація молодіжних груп Гонконгу. Головна мета заходу — демонстрація світових молодіжних наукових досягнень та інновацій.

Проєкт Олександра Роменського «МЕТЛА» посів перше місце за розробку навчально-тренувального мультикоптерного комплексу, який допомагає у підготовці спеціалістів безпілотної авіації.

Читайте також: 😎 Відбувся перший онлайн-хакатон USGH — понад 100 проєктів та 48 годин роботи

Олег Бєлоус і Владислав Крамаренко отримали спеціальний приз за свій винахід AI Fresh Station. За допомогою AI Fresh Station можна вирощувати екозелень у себе вдома. Цей прилад працює на базі штучного інтелекту та має спеціальний мобільний застосунок.

Окрім того, спеціальний приз отримали Володимир і Юлія Анісімови за розробку роботизованої платформи «Ротар» з камерою та VR-окулярами, що керується за допомогою джойстика.

Також ми вже раніше писали:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...