Реклама

🤝 Компанія THQ Nordic придбала студію 4A Games — авторів серії ігор Metro

Окрім того, компанія придбала ще сім інших великих ігрових студій.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤝 Компанія THQ Nordic придбала студію 4A Games — авторів серії ігор Metro
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤝 Компанія THQ Nordic придбала студію 4A Games — авторів серії ігор Metro
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім того, компанія придбала ще сім інших великих ігрових студій.

4A Games та THQ Nordic

Українська студія розробників серії відеоігор Metro стала частиною компанії THQ Nordic, що належить до шведського холдингу Embracer Group. До компанії належать чисельні ігрові студії зі всього світу — майже 40 команд розробників з понад 15 країн. Відтепер загальна кількість дочірніх студій поповнилась ще вісьмома новими компаніями.

У рамках угоди близько 150 розробників з України та Мальти 4A Games стануть частиною лейбла Saber Interactive. 4A Games залишиться незалежною студією та розпочне роботу над абсолютно новим проєктом. Очікується, що завдяки такій співпраці вийде «абсолютно новий продукт ААА-рівню, де поєднають досвід розробників обох компаній».

Які інші студії стали частиною Embracer Group

До Embracer Group також приєднались сім великих ігрових студій зі всього світу:

Читайте також: 🏯 Гра на часі: Ghost of Tsushima — месник із середньовічної Японії
  • DECA Games
  • New World Interactive
  • Palindrome Interactive
  • Pow Wow Entertainment
  • Sola Media, Rare Earth Games
  • Vermila Studios

Про 4A Games

Це українська компанія-розробник відеоігор, яка відома завдяки серіям ігор Metro. Перша частина серії Metro 2033 вийшла в 2010 році. Гра отримала багато схвальних відгуків від критиків по всьому світові.

Студію заснували розробники з іншої компанії GSC Game World за рік до того, як вони випустили гру S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. З 2014 році частина команди знаходиться на Мальті. Проте, компанія постійно наголошує на своєму українському походженні, а відділення в українській столиці продовжує повноцінно працювати. Також всі частини Metro отримали повну українську локалізацію (перша – у перевиданні Redux).

Окрім того, розробники постійно додають до своїх ігор багато цікавих прихованих моментів. Наприклад, у грі Metro Exodus можна отримати досягнення «Декомунізація», яке дається за руйнування статуї Леніна в певній локації.

Окрім того, нещодавно вийшов☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2 стане тимчасовим ексклюзивом для Xbox Series X. Дивіться нове відео трейлер довогочікуваної гри S.T.A.L.K.E.R. 2 та подробиці про реліз.

Трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2

Як повідомляє Microsoft, S.T.A.L.K.E.R. 2 стане ексклюзивом консолі Xbox Series X та ПК — принаймні, на момент виходу. Це означає, що власникам PlayStation 5 не вдасться пограти у продовження легендарної серії принаймні якийсь час. Цілком можливо, що в майбутньому гра таки з’явиться на консолі-конкурентці.

В рамках презентації показали перший офіційний трейлер гри. У ролику присутні впізнавані «чорнобильські» локації — чортове колесо у Прип’яті та ЗРС «Дуга».

Ще, на відео можна помітити щось на кшталт інкубатора з невідомим створінням, а також аномалії, відомі з попередніх ігор культової серії.

Користувачі почали шукати різноманітні цікаві моменти, що можна було побачити у грі — і не даремно. Розробники заховали декілька пасхалок, які дуже можуть порадувати українських поціновувачів гри.

Наприклад, на нижній частині колби в лабораторії можна побачити відзеркалений уривок поеми «Катерина» Тараса Шевченка.

На сайті Xbox з’явилася стаття, де йдеться про деякі деталі майбутньої гри:

  • Гравці потраплять у повністю відкритий світ
  • Симуляція світу A-Life 2.0, що відповідає за взаємодію різних його елементів (наприклад, живі істоти, погода тощо) працюватиме навіть тоді, коли гравець не знаходиться у грі
  • Гра матиме кілька фіналів
  • Це буде найбільшою грою в історії GSC

Що таке S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. – це фантастичний шутер, дії якого відбуваються у Чорнобильській зоні відчуження на території України. Розробляє гру київська студія GSC Game World.

Всесвіт гри заснований на основі повісті «Пікнік на узбіччі» братів Стругацьких та знятого за її мотивами фільму «Сталкер» режисера Андрія Тарковського, а також реальної Чорнобильської зони.

Раніше ми повідомлялиНові подробиці про S.T.A.L.K.E.R. 2 та українська локалізація Metro: Exodus про перший постер гри та музичну композицію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...