Реклама

📸 Львівський фотограф посів перше місце у фотопроєкті National Geographic

Львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів переміг в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему World Public Transport.
Čytaty latynkoju
natgeotraveller.in
📸 Львівський фотограф посів перше місце у фотопроєкті National Geographic
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📸 Львівський фотограф посів перше місце у фотопроєкті National Geographic
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів переміг в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему World Public Transport.

Українець у фотопроєкті National Geographic

Фотографи зі всього світу брали участь у заході. З чисельних заявок журі проєкту обрали 32 найкращі світлини та визначило лише трьох переможців.

Артур Абрамів був єдиним українцем, який брав участь у фотопроєкті та посів перше місце.

Мета проєкту від National Geographic полягала в тому, щоб фотографи показали особливості місцевого громадського транспорту — його колорит та характерні риси. В описі конкурсу зазначається, що громадський транспорт є «життєвою необхідністю для місцевих жителів та виступає способом вловити пульс нового місця для туристів».

На фото Артура Абрамова можна побачити електричку Львівської залізниці напрямку Мукачево-Львів. Світлина була зроблена два роки тому десь у Карпатських горах.

Фотографію можна побачити на сайті National Geographic та у серпневому номері видання.

Читайте також: 📸 Depositphotos презентує новий проєкт про еволюцію в естетиці стокової фотографії

Раніше журнал вже публікував? National Geographic розмістив фото зроблене українцем фото українця на своїх сторінках.

Українці в National Geographic

Світлина Євгена Самученка, котрий також відомий як Q-lieb-in, потрапила до розвороту журналу про мандри. Сам знімок фотограф зробив на Лемурійському озері в Херсонській області.

Це лише одне фото з цілого проєкту під назвою At the Pink Planet. Сам автор світлини повідомляє, що влітку вода в озерах стає рожева і червона через розкладання мікроскопічних водоростей, тому вона має такий незвичайний вигляд.

Також цей фотопроєкт вже представляли на одному з самих великих фотоконкурсів світу — Sony World Photo Awards. Його знімки потрапили до шорт-листу конкурсу, в якому брало участь 135 000 кадрів зі 163 країн світу.

Окрім того Євген потрапив до шорт-листу премії «Науковий фотограф року» від Королівської спільноти фотографів, про що ми згадували? «Науковий фотограф року» — українець потрапив до шортлиста та ще 5 вражаючих фото раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...