Реклама

😎 Відбувся перший онлайн-хакатон USGH — понад 100 проєктів та 48 годин роботи

Universal Sports & Games Hackathon зібрав 400 розробників, маркетологів і дизайнерів.
Čytaty latynkoju
😎 Відбувся перший онлайн-хакатон USGH — понад 100 проєктів та 48 годин роботи
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😎 Відбувся перший онлайн-хакатон USGH — понад 100 проєктів та 48 годин роботи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Universal Sports & Games Hackathon зібрав 400 розробників, маркетологів і дизайнерів.

Перший онлайн-хакатон USGH

З 7 по 9 серпня в івент-холі PMHUB відбувся дводенний онлайн-хакатон Universal Sports & Games Hackathon (USGH). Подію, що була присвячена геймінгу та ігровим сервісам, організували Parimatch Tech спільно з JKR у партнерстві з Amazon і Sector X.

До хакатону приєдналося більш ніж 400 людей з 9 країн включно з Україною, Німеччиною, Іспанією, Білоруссю і Польщею.

Усього учасники подали 111 ідей, серед яких — ігри, інструменти для стрімінга, аналітичні сервіси та різноманітні додатки. У фінал пройшли 37 команд, а до перемоги — п’ятеро.

Приємно, що люди продовжують генерувати ідеї, незважаючи на те, що не можуть зібратися разом. Онлайн-хакатон — новий формат, і поки що нам нема з чим порівнювати. Але ми задоволені результатом: організатори, судді та ментори побачили багато різних проєктів високого рівня.

Степан Шульга, Директор кіберспортивного напрямку Parimatch

Перемогу на хакатоні здобула команда Dragon’s. Розробники Микола Урсатій і Сергій Повереннов створили гру RunOut — раннер-платформер з логічними елементами. Приз за перше місце склав $1 500.

Дуже раді перемозі, хакатон приємно здивував. Багато команд, найрізноманітніші проєкти, частина з яких близькі особисто мені — загалом, було цікаво. Захід дозволив нам перевірити свої можливості і отримати фідбек від менторів та суддів. Далі плануємо продовжувати роботу над грою і вже найближчим часом будемо переходити до переговорів з видавцями.

Микола Урсатій, Тімлід Dragon's

Друге і третє місце посіли відповідно команди Narwhal (сервіс для мультфікаціі спортивних подій) і PixelGaming (мобільна гра у жанрі MOBA-клікер). Вони отримали $1 000 і $500.

У сучасному світі навіть найгеніальніша ідея не є активом. Тому партнерство у подібних хакатонах — це справжня подія для скаутингу JKR. Ми зацікавлені, в першу чергу, в сильних командах, які готові реалізовувати геніальні ідеї.

Костянтин Карпалов, JKR Venture Manager

Крім того, у рамках хакатона USGH частина команд виконувала челленджі від суддів.

У фінал вийшли команди Team B і «Кодоклякса», кожній з них вручили $500 за сміливість. До того ж фонд JKR запросив одного з фіналістів, команду PolyRef (сервіс для збору спортивної статистики), провести переговори.

Читайте також: 🇪🇪 Естонія приймає заявки на першу візу для цифрових кочівників

Організатори зазначають, що крім призів частина команд зможуть отримати консультації від Parimatch Tech, а також спробувати розвинути ідеї в рамках компанії.

Але на цьому хакатон не закінчується. Судді взяли собі додатковий тиждень, щоб ще раз переглянути всі заявки і вибрати цікаві проєкти, які з якихось причин не отримали заслужену уваги. Результати оголосять 19 серпня на спеціальній онлайн-сесії.

Круті команди генерували ідеї, було неймовірно цікаво за ними спостерігати — наскільки різні пропонували проєкти. Ось, наприклад, команда, що посіла друге місце, сильна не стільки рішенням тут і зараз, а технічним потенціалом. Тому я сподіваюся, що ми зможемо переглянути всі ролики, щоб побачити поточні ідеї і, що не менш важливо, те, як їх можна змінити.

Сергій Бережний, CPO Parimatch Tech

Також ми вже раніше писали??‍? Мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві, як мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...