Реклама

😲 Netflix знімає свій перший фільм в Україні

Більша частина зйомок проходитиме в Києві. Окрім того, картину зніматимуть у Парижі.
Čytaty latynkoju
😲 Netflix знімає свій перший фільм в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😲 Netflix знімає свій перший фільм в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Більша частина зйомок проходитиме в Києві. Окрім того, картину зніматимуть у Парижі.

Netflix в Україні

Як сьогодні повідомив міністр культури Олександр Ткаченко в своєму Facebook, стрімінговий сервіс вже почав процес зйомок нової стрічки. Очікується, що зйомки триватимуть до осені.

Згідно з повідомленням Олександра Ткаченка, за сюжетом це буде комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні, що відбуваються у Франції. Також вже відомо, що серед головних акторів можна буде побачити Жан-Клод Ван Дама («Кривавий спорт», «Кікбоксер») та Албана Іванова («Особливі», «Щасливчик»).

Читайте також: 😱 Фільми про епідемії: 8 порад з кіно про апокаліпсис

Продюсерами фільму стали Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві та Оліас Барко. Режисером — Девід Шарон, а оператором-постановником — Т’єррі Арбогаст.

Відповідальними за частину зйомок в Україні є міжнародна кінокомпанія Apple Tree та українська студія Star Media.

Ну що, тепер у українців є ще більше приводів оформити підписку на сервіс. Цікаво ж подивитися, як Україна перетвориться на Францію. Ну а ми разом з Жаном-Клодом тримаємо кулаки, щоб динаміка міжнародних зйомок у нас тільки зростала. Готові зустрічати зарубіжних кінопродюсерів!

Олександр Ткаченко, Міністр культури

Також міністр культури зазначив, що він дуже сподівається, що цей фільм також стане першим, який отримає рібейти — відшкодування державою 25% витрат на зйомку фільмів на території України.

Netflix отримав цьогоріч 160 номінацій на «Еммі» — це рекорд для сервісу. Читайте як сервіс відеопрокату лише за 20 років повністю змінив індустрію та став головним стрімінгом планети? Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...