Реклама

💸 В Україні запрацював Stripe Atlas — альтернатива PayPal

Багато користувачів сервісу зазначають, що Stripe має найкращу документацію та API.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💸 В Україні запрацював Stripe Atlas — альтернатива PayPal
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💸 В Україні запрацював Stripe Atlas — альтернатива PayPal
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Багато користувачів сервісу зазначають, що Stripe має найкращу документацію та API.

Stripe Atlas в Україні

Stripe — це сервіс з прийому електронних платежів. Платформа має одну з найнижчих комісій за процесинг та декілька інтеграцій з іншими популярними сервісами.

Три роки тому Stripe випустив Stripe Atlas — платформу, що дозволяє заснувати компанію в США і приймати платежі через Stripe. Сервіс є доступним майже по всьому світу, однак довгий час він не працював в Україні.

Така ситуація була пов’язана із санкціями США, які обмежували доступ американських компаній на ринок АР Крим. У сервісі заблокували Україну повністю, оскільки мали труднощі з визначенням, хто проживає в Криму, а хто ні. Таким чином, платформа не працювала для всієї України, аж до того моменту як в Stripe змінили свою думку.

Читайте також: 💸 В Україні запровадять фінмоніторинг криптовалют та інших віртуальних активів

Декілька місяців тому сервіс надав можливість українцям скористатись послугами платформи. За допомогою Stripe Atlas можна заснувати компанію в США всього за $500.

Однак, аби вести бізнес в США, необхідно мати рахунок в американському банку, що реалізувати віддалено майже неможливо, тому сервіс залишається недоступним для більшості підприємців на цей момент.

Як зазначив підприємець Роман Севастьянов, наразі він веде перемовини з онлайн-банком Mercury. Очікується, що до кінця цього року банк дозволить українцям відкривати рахунок онлайн.

Також ми вже раніше писали? Checkbox: Дмитро Дубілет запускає електронний РРО сервіс для бізнесу, як Дмитро Дубілет запускає електронний РРО сервіс для бізнесу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...